Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pankrátorokkal zúz együtt a Leander Kills a Trackben

0730lkAugusztus 25-én a nyár legextrémebb bulijára készül a Leander Kills a Barba Negra Trackben, az esemény ugyanis nem egy hagyományos koncert lesz, hanem valódi show: a nagyszínpaddal szemben felépülő ringben a vendég Nova Prospect műsora után a HCW pankrátorai tartanak exkluzív bemutatót Icarus vezetésével, akit már a Valami folyjon klipjéből is ismerhetnek a metalrajongók.

A koncertre több meglepetéssel is készül a Leander Kills, köztük a Tankcsapda Lopott könyvek című nótájának brutális átiratával, amely egy speciális TCS hanghordozón lát majd napvilágot az ősszel. Ezen a koncerten lehet megvenni, vagy előrendelés esetén átvenni azt a két új Leander Kills pólómintát, melyet kifejezetten erre a koncertre készít a zenekar. A különleges produkció teljes egészében rögzítésre kerül képben és hangban. Ugyanaz a stáb dolgozik majd a felvételen, mely a Leander Rising legendás búcsúkoncertjének július 29-én megjelent felvételét is készítette.

Augusztus 25-ig is mozgalmas napok várnak a Köteles Leander, Bodor Máté, Czifra Miklós, Jankai Valentin alkotta négyesre, hiszen július utolsó napján debütál a Madár című dal klasszikus hangszerekkel előadott verziójának klipje; de pár héttel később érkezik a nóta eredeti verziójának videója is, amelynek forgatása – más helyszínek mellett – a turai kastélyban zajlott egy 20 tagú kórus közreműködésével.

2016. augusztus 25., Barba Negra Track
Leander Kills koncert – HCW pankráció
vendég: Nova Prospect
kapunyitás: 18h
Jegyek kaphatók: online a Barba Negra rendszerében, illetve elővételben a helyszínen augusztus 15-ig kedvezményes 1999 Ft-os áron, azután 2499 Ft-os áron.

 

Hozzászólások 

 
-4 #1 Tyrranicide 2016-07-30 22:19
Kolinyón leszarom Kolinyón vadbarom
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.