Shock!

május 17.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Online koncertet ad a Mad Robots

Tavaly áprilisban jelent meg a Mad Robots Pareidolia lemeze. A zenekar február 25-én streamkoncertet ad az érdeklődőknek.

0209_madrobotsj

Tavaly tavasszal jelent meg a Mad Robots új nagylemeze, a kiválóan sikerült Pareidolia, amelyet a csapat sajnos nem tudott megfelelő mértékben megtámogatni élőben – bár a lemezbemutatót azért szerencsére megtartották –, így aztán mindenki örülhet, hogy streamelt bulit adnak a hónap végén. A stream ingyenes, február 25-én este 7-kor ide kattintva élvezhető

A csapattal való chateléshez regisztráció szükséges a Twitchen, ahová Facebook-accounttal is be lehet lépni. Ha szeretnéd anyagilag is támogatni őket, a twitches regisztrációd után iratkozz fel, azaz nyomj egy SUB-ot a csatornára. Fontos, hogy ezt a Mad Robots streamje alatt tedd, mert innen lehet tudni, hogy őket támogatod a SUB-oddal. Innentől kezdve három szinten (4,99, 9,99 és 24,99 euróval) lehet feliratkozni. Ezzel nemcsak a zenekart támogattad, hanem onnantól részt vehetsz a csak SUB-oknak szóló aktivitásokban és nézheted a SUB-only streameket is.

A lemez kapcsán a zenekarral készített interjúnk itt olvasható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.