Shock!

augusztus 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Nu metal nosztalgia Fehérváron a P.O.D.-vel és az Alien Ant Farmmal

November 9-én ismét 2001-ben érezheti magát, aki a székesfehérvári FEZEN Klubba téved: együtt lép fel a helyen a P.O.D. és az Alien Ant Farm.

0706podaaf

Az ezredfordulós nu metal éra rég tovatűnt, de az akkortájt nagy sztárnak számító zenekarok többsége ma is létezik, még ha nem is kíséri tevékenységüket akkora hisztéria. A Los Angeles-i P.O.D. az 1999-es The Fundamental Elements Of Southtown és főleg a 2001-es Satellite lemezekkel kétségtelenül a korszak nagy nevei közé tartozott – utóbbi lemezből csak az Egyesült Államokban több mint 3 millió példányt adtak el –, és ugyan manapság már nincsenek a reflektorfényben, azóta is folyamatosan működnek. A riverside-i Alien Ant Farm hozzájuk hasonlóan szintén 2001-ben ért fel a csúcsra második albumával, az ANThologyval, amely – elsősorban Michael Jackson Smooth Criminaljének feldolgozása révén – ugyanígy milliós nagyságrendben fogyott.

A két zenekar november 9-én közösen koncertezik Magyarországon, a Dead Girls Academy nyitása mellett. A helyszín Székesfehérvár és a FEZEN Klub lesz. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.