Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mobilmánia: megjelent a Fénypokol DVD, élőben a Trackben július 16-án

A mai naptól országszerte kapható a Mobilmánia zenekar friss koncert DVD-je. A két éve megjelent Fénypokol album turnéjának kiemelt állomása volt a tavaly nyári koncert a Barba Negra Trackben, a remek hangulatú koncert sok kamerás profi DVD felvételét ezúttal nem a hagyományos lemezboltokban, hanem az újságosoknál lehet keresni.

0714mm

A HammerWorld magazin nyári (július - augusztusi) számának ajándék melléklete a Mobilmánia DVD, amelyhez így a magazinnal (és egy további ajándék CD-vel - Words Of Blood) együtt rendkívül kedvező áron (999 forintért) juthatnak hozzá a zenekar rajongói. A DVD-n tizennyolc dal csendül fel, a legnagyobb Mobilmánia- és P. Mobil-slágerek, vendég a csapat alapító tagja, Vikidál Gyula, és megidézik Tunyogi Péter emlékét is.

A DVD-megjelenést budapesti nagykoncerttel ünnepli meg a zenekar, ahol nemcsak kapható lesz a friss DVD, hanem dedikálás és közönségtalálkozó keretében a zenekar barátai közösen ünnepelhetik a koncertanyag megjelenését. A koncertre most szombaton, azaz július 16-án, este 6 órától kerül sor a budapesti Barba Negra Track nagyszínpadán. A különleges alkalomra különleges vendégeket hívott a zenekar: Vikidál Gyulát (P. Mobil, P. Box, István, a király), Donászy Tibort (Edda, Beatrice, P. Mobil) és Hornyák Pétert (Ossian, Cool Head Clan). Az így megerősített Mobilmánia különleges dobshowra is készül. Ezen az estén a Mobil(mánia), TRB családfa rajongói Zeffer András és a RockBand műsorát is meghallgathatják. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.