Shock!

április 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Március 5-én az Analogban koncertezik David Ellefson

A Grammy-díjas basszusgitáros, David Ellefson most tavasszal indítja Bass Warrior című önálló turnéját, számos európai várost, március 5-én Budapestet is érintve. A Megadeth alapító tagjaként ismert Ellefson zenész társaival a koncerteken számos klasszikus nótát és saját szerzeményeit is előadja majd, de némi kötetlen csevegésre is lesz mód.

megadeth_k2020_02

David Ellefson három évtizedig volt a Megadeth ritmusszekciójának tagja basszusgitárosként. A márciusban induló önálló turnéja kapcsán saját pályafutásáról így mesélt: „Úgy tekintek magamra, mint egy zenész-harcosra, akinek a basszusgitárja szabja meg az irányt. Nagy örömmel adom elő újra a korábbi slágereket, miközben megosztok a közönséggel néhány humoros sztorit arról, hogy hogyan születtek... hiszen sokuknak igencsak kalandos története van!"

A turnén elkíséri őt az olasz gitáros, Andy Martongelli is, aki barátként és közreműködőként régóta dolgozik együtt Daviddel a szóló vállalkozásain, mint a például a korábbi Basstory, az Ellefson-Soto és az Altitudes & Attitudes turnék. MellettükRoberto Pirami dobos (Michael Angelo Batio, Rowan Robertson, Gus G), Titta Tani (Ehfar, ex-drummer of Claudio Simonetti's Goblin) énekes és Walter Cianciusi (Geoff Tate Band) ritmusgitáros lép majd fel.

A március 5-ei, budapesti koncert hangulata minden bizonnyal barátságos és közvetlen lesz, de ha szeretnénk még közelebb kerülni a zenészekhez, akkor erre is lehetőségünk van: a kiegészítő VIP jegyet megvásárlók hamarabb léphetnek be a helyszínre, ajándék pengetőt és dedikált fotót kapnak, és külön is találkozhatnak Daviddel, ahol közös fotó készítésére és autogramok begyűjtésére is lehetőség lesz.

a Livesounds bemutatja: Bass Warrior Tour
2024. március 5., kedd 19 óra
Budapest, Analog Music Hall
David Ellefson featuring Andy Martongelli

Belépő: elővételben 8500 Ft, a koncert napján 9500 Ft
Jegyek a Tixánál: https://tixa.hu/david-ellefson-analog
Jegyek a Ticketportalnál: https://www.ticketportal.hu/event/David-Ellefson
VIP kiegészítő jegyek a https://basswarriortour.com/ oldalon érhetők el.

 

Hozzászólások 

 
#1 rockart 2024-03-02 15:21
Végül beadtam a derekamat, és vettem rá jegyet, pedig egyik itteni cikk kommentjeiben elég keményen kritizáltam őt szexuális botránya miatt, de hát ez van. A dolgok meg változnak. :)

Viszont, azt a kérdést jó lenne feltenni neki, nem tudom a weboldal szerkesztői közül lesznek-e olyanok, akiknek lesz lehetőségük készíteni vele interjút, vagy csak beszélgetni kötetlenül egy pár mondat erejéig. Ha igen, és lenne olyan jófej valaki, akkor megtenné azt, hogy megkérdezné tőle a következőt. (Idén egyébként is 30. évfordulós a Youthanasia album, mely szerintem a Megadeth legzseniálisabb alkotása máig.)
Szóval, a kérdés az lenne, hogy mi áll a legendás albumborító története mögött, ami akkor botrányt is kavart? Úgy értem, ez egy grafikusmester műve, akinek elmondták, hogy mi lesz az album címe, és ahhoz ő alkotott egy képi megfogalmazást, vagy esetleg egy festmény volt valahol kiállítva, ami megtetszett a zenekar tagjainak és kiválasztották?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.