Shock!

október 05.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Április 25-én Pain, Dust In Mind és Dying Wish a Barba Negrában

pain_cTavaly ősszel jelent meg a Pain új nagylemeze, a Coming Home, amely már a nyolcadik volt a sorban Peter Tägtgren indusztriális beütésű zenekarától, ráadásul hosszas kihagyás után jelent meg. A formáció április 25-én Budapesten is fellép.

Öt évvel követte a legutóbbi You Only Live Twice-t a Pain ősszel megjelent albuma, amely önmagában is megállja a helyét, de nyilván nem tett neki rosszat, hogy a megelőző időszakban elsősorban a Till Lindemann-nal közös Lindemann-lemez, a nagysikerű Skills In Pills kapcsán hallhattunk a multihangszeres stúdiógururól, a Hypocrisy főnökéről, Peter Tägtgrenről. Jó hír, hogy a tavaszi európai turné Budapestet is eléri: a Pain április 25-én Budapesten játszik, aki pedig esetleg duplázna, másnap Kassán is megtekintheti Petert és társait. A magyarországi fellépést a Barba Negrában rendezik.

Ami a nyitózenekarokat illeti, ezúttal a zeneileg hasonló, frontcsajos, francia Dust In Mind is csatlakozik a Painhez. Ha szereted az indusztriális, húzós riffeket kellemes női énekkel megspékelve, néhol a Lacuna Coilra emlékeztetve, mindenképpen hallgasd meg őket. A hazai színtér képviselete sem marad el, hiszen a Dying Wish nyitja majd az estét. Tükörország címmel a novemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelent meg a zenekar új albuma tizenegy hosszú év után. A Dying Wish friss lemezén csakis magyar nyelvű dalok szerepelnek.

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.