Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slipknot: ki játszik majd Paul helyén?

Habár a Slipknotra számos kiemelt fellépés vár késő tavasszal és nyáron, a basszusgitárosát tavaly tragikus hirtelenséggel elveszített terrorbrigád még mindig nem tudja, ki penget majd Paul Gray helyén. „Ez azon kérdések közé tartozik, amikről még tárgyalunk", mondta Corey Taylor énekes az Artisan News Service-nek.

„Paul helyét mindenesetre soha senki nem foglalhatja el, és egyszerűen nem születhet olyan megoldás, ami elég megfelelő. De amikor elérkezik az idő, dönteni fogunk", fogalmazott Corey. Joey Jordison dobos korábban azt nyilatkozta, hogy a Slipknot valószínűleg nyolc taggal lép majd színpadra a közeljövőben esedékes koncerteken, a turnéra leszerződtetett basszusgitáros csak a színfalak mögül segíti majd a zenekart, valahol közel a dobfelszereléshez.

A Slipknot számos európai fesztiválon fellép a nyáron, így például több Sonisphere állomáson is ott lesznek. A jelenlegi állás szerint Magyarországhoz legközelebb a svájci Baselben lehet majd őket elcsípni június 24-én, ahol többek között az Iron Maiden, Alice Cooper, az In Flames és a Hatebreed is játszik, de rebesgetik őket a varsói Sonisphere bulira is június 10-ére, ahol az Iron Maiden mellett a Motörhead lesz a másik húzónév. Habár Jordison korábban egy készülő új lemezről is beszélt a Billboard magazinnak, Corey Taylor gyorsan egyértelművé tette, hogy egyelőre még csak a gondolattal sem kíván foglalkozni.

Paul Gray tavaly májusban vesztette életét egy Des Moines-i hotelben, miután túladagolta magát morfiummal és egyéb szerekkel. A Slipknot basszusgitárosa 38 éves volt, felesége, Brenna éppen terhessége hatodik hónapjában járt, mikor férje elhunyt. „Nem akarom, hogy az emberek a hiba alapján ítéljék meg, amit elkövetett", nyilatkozta Brenna nemrég a Revolver magazinnak. „Drogfüggő volt, de nemcsak az: ez csak egy kis része volt az életének, amin képtelen volt felülemelkedni. Nagyszerű ember volt, nagyszerű zenész, nagyszerű férj, nagyszerű barát, nagyszerű testvér és nagyszerű gyermek. Szeretném, ha az emberek ezt is tudnák róla."

 

Hozzászólások 

 
-1 #1 Guest 2011-01-04 22:27
Hát ez szánalmas, hogy egy szerencsétlen ott nyomorog a dobok mögött, nyugodtan ki lehetne venni egy bohócot a nyolcból, mert abból 3 kb nem csinál semmit a bólogatáson kívűl.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.