Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Együtt lép fel Budapesten Devin Townsend és a Fear Factory

Devin Townsend facebookos oldala szerint a kanadai őrült zseni december 2-án Budapesten koncertezik az A38 Hajón, méghozzá a The Industrialist című új lemezt a múlt héten megjelentetett Fear Factory társaságában.

A koncertről egyelőre semmiféle bővebb információval vagy magyar szervezői megerősítéssel nem tudunk szolgálni, de Devin nyilván nem véletlenül tette ki a budapesti állomást a közösségi oldalra a turnédátumok közé, arról pedig egy ideje már tudni lehet, hogy Townsend és a Fear Factory az év végén társult headlinerként járják majd körbe Európát. Nekünk az A38 mindenesetre elég kicsinek tűnik egy ilyen kaliberű koncerthez, pláne, hogy HevyDevy még soha nem játszott korábban Magyarországon, így fellépése mindenképpen mérföldkőnek számít. A Fear Factory önálló koncerten először és utoljára 1996-ban lépett fel hazánkban a Demanufacture album turnéján, igaz, azóta kétszer megfordultak nálunk a Szigeten: először 2006-ban, majd 2010-ben. Pár éve, Burton C. Bell és Dino Cazares újonnani összeborulása után ugyan meghirdettek egy düreres bulit, ám ez végül - az akkori bécsi fellépéssel egyetemben - elmaradt.

Ha esetleg mégsem jönne össze a budapesti fellépés, november 29-én Bécsben, november 30-án Ljubljanában, december 1-jén pedig Zágrábban lehet elcsípni a nagy párost. A turné előzenekara a brit modern metalos Sylosis lesz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.