Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Az Exodus nem kér Zetro Souza visszatéréséből

Gary Holt, az Exodus gitárosa és főnöke leszögezte: a San Francisco-i thrasherek volt énekese, Steve „Zetro" Souza sosem kerülhet vissza a zenekarba, hiába tett ilyen kijelentéseket az egykori frontember a napokban a nyilvánosság színe előtt.

Zetrót (a képen) egy június 3-ai rádióműsorban kérdezték arról, lát-e esélyt arra, hogy valaha is visszatérjen az Exodusba. „Igen, szeretnék ismét ott lenni", válaszolta az énekes, aki manapság a Hatriot nevű csapatban zenél. „Nagyszerű lenne, ha a rajongók ismét az én hangommal hallhatnák az én dalaimat. Az utóbbi pár évben rendszeresen beszéltünk az Exodus mostani tagjaival, de van énekesük Rob Dukes személyében. Amíg nem születik más döntés, totálisan meg is értem ezt a dolgot, éppen ezért nyomulok most a Hatriottel. De milyen jó lenne ismét azt látni, ahogy Zetro nyomja a színpadon a The Toxic Waltzot, a Cajun Hellt és a régi jó nótákat, nem igaz? Én is várom ezt, és biztos vagyok benne, hogy egyszer megtörténik majd. Akárhová is megyek, mindenkitől azt hallom: Zetro, téged akarunk vissza a bandába! De ez nem az én döntésem. Ha rajtam múlna, tudod, mit tennék. Szóval azt akarom, hogy mind tudjátok: egyszer talán meg fog történni a dolog. Menjetek fel az Exodus honlapjára, és mondjátok Gary Holtnak is, hiszen ő az, akit meg kell győzni."

Gary Holt azonban a jelek szerint távolról sem lelkesedik a dolog iránt. „Hé, ez az arc nyilvános rohamra indult, hogy visszakapja az állását!", reagált az Exodus főnöke Zetro nyilatkozatára. „Az, hogy nem vagyunk haragban, még nem jelenti, hogy valaha is visszajöhet hozzánk. Most is csak azt mutatta meg, hogy egyáltalán nincs tekintettel rám, Robra és a zenekarra. Azt hiszi, amit csak akar: a jelek szerint abban a hitben él, hogy az egész világ kizárólag az ő dicsőséges visszatérésére vár. Szarul érezném magam most a zenekarában... Olyan ez, mint amikor valaki a volt csaja után rohan, aki már közben rég továbblépett. Te is lépj tovább, haver. Megkaptad a magad esélyét, nem akartál vele élni, a sztorinak vége."

Zetro 2004 őszén, a visszatérő Tempo Of The Damned lemez után lépett ki a bandából személyes és üzleti ellentétekre hivatkozva.

 

Hozzászólások 

 
-1 #10 vitya121 2011-06-10 09:36
viszont a Shovel Headed koncert Robbal nagyon nagy
Idézet
 
 
-1 #9 vitya121 2011-06-10 09:34
sztem a 2009-es Heathen lemez jobb mint a 3 utóbbi Exodus és ez nem vélertlen
Idézet
 
 
-1 #8 Equinox 2011-06-07 16:54
Azért jók azok a dalok is. Ugyanannyit hallgattad a klasszikusokat is mire meg tudtad különböztetni őket, csak őket valószínű gyerekkorod óta ismered, eme új lemezek meg nem kapják meg a bejáratáshoz szükséges időt talán. Az Exodustól a kettes Atrocity Exhibition igazán állat egy lemez kb olyan szinten tartom zseniálisnak mint a Fabuloust. És Zetroduson nőttem fel én is (meg persze Bonded)
Idézet
 
 
-1 #7 janómanó 2011-06-07 16:29
Számomra problémásak ezek az újkori lemezek, nehezen lehet megkülönböztetn i a nótákat . Vannak jó témák, de még azok is túl vannak nyújtva, túl hosszú az egész,de ez nem a Dukes hibája. A Zetro - akinek azért sokat köszönhet a banda - meg már ki tudja hanyadjára játssza ugyanazt, a Candlemass-es Messiah-val kezet foghat :D
Idézet
 
 
-1 #6 Equinox_ 2011-06-07 03:38
Dukes nagyon jó, most ő az Exodus énekese, és vele is fantasztikus lemezek készülnek. Kár Zetroért de ők tudják miért rakták ki. nekem is a Tempo a kedvenc anyagom tőlük, de akkor is. Dukesszal készült egy Shovel Headed meg a 2 Exhibition is baromi erős volt (főleg a második), szóval nem kell temetni őket Zetro nélkül. Baloff halálát is kibírta a zenekar, Gary Holt amíg lesz, jó Exodus is lesz
Idézet
 
 
#5 vejnemöjnen 2011-06-07 03:38
Óriási különbség, hogy míg Rob üvölt addig Zetronak volt némi "hangja" ami felismerhetővé tette.
Idézet
 
 
-1 #4 Outbreak of Evil 2011-06-07 03:37
Ne is keruljon vissza! Rob jolvan ott ahol van, teszi a dolgat ahogy kell.
Idézet
 
 
-1 #3 Koltai Máté_ 2011-06-07 03:36
Ez egy seggfej.
Őszintén, nem értem, hogy sok rajongónak mi baja Rob-bal. Most tökéletes az Exodus.
Idézet
 
 
-1 #2 Marcelinho 2011-06-07 03:36
Zetro az egyik legjobb thrash-vokalista, de ezek a nyilatkozatok nagyon antipatikussá teszik. Nem is értem, hogy gondolhatja komolyan. Meg ki tudja, ha most visszavennék, lehet, hogy egy év múlva megint ki kéne hajítani.
Idézet
 
 
-1 #1 vitya121 2011-06-07 03:35
pedig vele lenne igazi az Exodus, Tempo of the Damned minden idők legnagyobb thrash albuma, mondom úgy hogy a Megadeth a kedvenc
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.