Shock!

június 18.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Koncert tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Watch My Dying, Empyema - Budapest, 2005. december 29.

A Komárom-Esztergom megyei Empyema 2001 óta létezik, két demó van a hátuk mögött, és még sokkal több minden előttük. Leginkább extrém metalnak nevezhető, amit nyomnak, a Machine Head / Sepultura / Soulfly-vonal, idehaza a korai Ektomorf ill. Replika csinált hasonlót.

időpont:
2005. december 29.
helyszín:
Budapest, Marco Polo
Neked hogy tetszett?
( 0 Szavazat )

A csapat ütőkártyája Kokó, az énekes. Bika módon tud üvölteni és hörögni, fazonilag is ott van a viking fejével, zúz rendesen, meg még humora is akad. Amúgy az új nóták jobban bejöttek, azokban a ritmusszekció is feszesebb volt. Nem tökéletes ez még, de van benne lehetőség.

A Watch My Dying a szokottnál némileg hosszabb programot tolt, több ritkán játszott nótával, de felsorolást ne várjatok. Nekem személy szerint a Carbon és a Nicht vor dem kind jött most be leginkább. Amúgy a buli a szokásosnál is fesztelenebb volt, lévén amolyan évbúcsúztató móka (Meghaltokmindparty vol.4). Az egyébként is mindig elegáns énekes, Gaobr fehér/vajszínű nyári öltönyben lépett színpadra, és ellazsált egy halom nótát – egyet Kokó énekelt, egyet Banán (Mind Control), meg a közönség is sokat vokálozott. Szóval a feeling rendben volt, meg a szokott módon zúzott a banda, úgyhogy szó nem érheti a ház elejét, eltekintve attól, hogy nem dobtak új számot.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.