Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

ZZ Top: Rick Rubin miatt késik még mindig az új album

Rick Rubin producer miatt késik a nagyon régóta esedékes új ZZ Top album – ismerte el Billy Gibbons énekes/gitáros a Noise11-nek adott interjújában. Harag ettől még persze nincs a felek között, a trió nem bánja, hogy Rubint választották.

„Minden pezseg a banda körül", magyarázta Gibbons. „Az egészben az az ironikus, hogy maga a zenekar is csodálkozik: mikor lesz már kész ez vagy az? Mikor hallhatjuk végre? Rick vicces figura... Mióta csak az eszemet tudom, barátok vagyunk, de most először dolgozunk vele együtt. Igazság szerint mindent a többségtől nagyon eltérő módon intéz, és ebbe a lemezkészítés is beletartozik... Viszont olyan ráérzési képességgel rendelkezik, ami egyszerűen verhetetlenné teszi."

A ZZ Top állítólag már tavaly nyáron befejezte az új lemez felvételeit, de a keverés és a maszterizálás azonban még mindig sehol sem tart. Mivel Rubin jelenleg párhuzamosan dolgozik a Linkin Parkkal, a Black Sabbathtal, a Metallicával és a Crosby, Stills & Nash-sel, egyelőre még csak jóslásokba sem érdemes bocsátkozni azt illetően, mikorra hallhatjuk végre a 2003-as Mescalero utódját...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.