Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Zsúfolásig telt, legendás klub, őrült nyugati parti hangulat”: itt a Pisces felvétele a Jinjer jubileumi koncertanyagáról

Május 17-én első hivatalos koncertvideójával jelentkezik a Jinjer, amelyről most megtekinthető a Pisces felvétele. A zenekar ősszel Budapesten is ismét fellép, ezúttal a Sepultura búcsúturnéjának vendégeként.

0308jinjer

Teltházas koncertet adott 2022. december 22-én, a Los Angeles-i The Wiltern klubban az ukrán Jinjer. A buli felvétele május derekán hivatalos DVD- és Blu-ray-kiadásban lát napvilágot Live In Los Angeles címmel. „Tökéletes idő és hely volt az a buli a 2022-es turné végén valami különlegesre – mondja a zenekar. – Zsúfolásig telt, legendás klub, őrült nyugati parti hangulat, és ami a legfontosabb, a zenekar is teljes erőbedobással nyomta, miután hat hónapon keresztül turnéztunk szerte a világon, Európától Ausztrálián át egészen az Államokig. Vagyis igazán különleges este volt az aznapi! Az ott lévő rajongók számára feledhetetlennek bizonyult a koncert, most azonban minden Jinjer-kedvelő átélheti az élményt és végignézheti a legnagyobb régebbi slágereinket és a későbbi dalokat egyaránt rejtő programot. Ez itt nem pusztán egy DVD vagy koncertalbum, hanem a Jinjer-sztori első tizenöt évének megünneplése, mielőtt továbblépnénk a következő fejezetre..."

A dallista az alábbi lesz:

01. Intro
02. Sit Stay Roll Over
jinjer_c03. Teacher, Teacher!
04. Copycat
05. Home Back
06. I Speak Astronomy
07. As I Boil Ice
08. Judgement (& Punishment)
09. Dead Hands Feel No Pain
10. Vortex
11. Who Is Gonna Be The One
12. Sleep Of The Righteous
13. Call Me A Symbol
14. Perennial
15. Pisces
16. On The Top

A Call Me A Symbol felvétele után most a Piscesé is megtekinthető az anyagról. A Jinjer november 14-én Budapesten, a Barba Negra Red Stage-en koncertezik a Sepultura búcsúturnéjának egyik vendégeként, az Obituaryvel és a Jesus Piece-szel együtt. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.