Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zombihordákkal támad Pete Sandoval

Hordes Of Zombies címmel jelenik meg február 28-án a legendás grindcore/extrém metal formáció Terrorizer új, sorrendben harmadik lemeze, amely egyben a hátproblémái miatt hosszabb kényszerpihenőre kárhoztatott Pete „Commando” Sandoval dobzseni visszatérését is jelenti majd a zeneiparba.

A Morbid Angel friss anyagát, az Illud Divinum Insanust is gondozó francia Season Of Mistnél megjelenő új Terrorizer lemezen Sandoval mellett Anthony „Wolf" Rezhawk énekes és az új gitáros, a 2006-ban elhunyt Jess Pintado megüresedett helyét átvett Katina Culture (Resistant Culture) zenél, illetve basszerként ismét tag David Vincent basszusgitáros is. A Terrorizer turnét is tervez az albummal, bár egyelőre nem tudni, erre pontosan mikor kerülhet sor.

A Terrorizer 1989-es debütáló nagylemeze, a World Downfall a grindcore, death metal és egyéb extrém metal stílusok alapvető mestermunkái közé tartozik, a banda azonban gyakorlatilag már nem létezett, mire megjelent, mivel Pete Sandoval és David Vincent basszusgitáros akkor már sokkal inkább a beinduló Morbid Angelre koncentráltak. A zenekar megújult felállásban jelentette meg Darker Days Ahead című második albumát 2006-ban, de mivel Pintado gitáros (lásd még Napalm Death) a kiadás előtt alig egy héttel májelégtelenségben elhunyt, turnézni már nem tudtak. A csapat ismét tetszhalálba merevedett, Sandovalnak pedig komoly hátproblémái miatt még Morbid Angel-beli aktív tevékenységét is fel kellett függesztenie, bár hivatalosan a floridai death metal zenekar tagja maradt.

A Morbid Angel november 27-én Budapesten, a Club 202-ben koncertezik. További részletek a Concerto honlapján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.