Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Zeneileg eljutottunk oda, ahol mindannyian mást szerettünk volna”

1128aaAz idei év egyik első nagy meglepetése kétségkívül az Asking Alexandria és Danny Worsnop szakítása volt. A távozott énekes szerint ugyanakkor nem beszélhetünk nagy drámáról, simán csak elérték azt a pontot, ahonnan nem volt hová továbblépni együtt.

„Egyszerűen csak elérkezett az idő”, mondta a szakításról az Artisannak Danny. „Zeneileg eljutottunk oda, ahol mindannyian mást szerettünk volna. Csakis a legjobbakat kívánom nekik a jövőre nézve. Akármit is csinálnak, mindig is figyelni fogok rá, és természetesen támogatom őket. Tényleg csak elérkezett az idő a váltásra.” Worsnop egyelőre semmit sem tud róla, ki kerülhet a helyére a zenekarban. „Nem tudom, ki lesz az új ember, de biztos vagyok benne, hogy találnak valakit, aki nagyszerű munkát végez majd.”

A neten korábban az ukrán Make Me Famous nevű metalcore-banda frontembere, Denis Shaforostov neve merült fel Danny lehetséges követőjeként, de hivatalos döntés egyelőre nincs. Az azonban biztos, hogy akárki is legyen az új énekes, a zenekar június 17-én a Budapest Parkban lép fel a Hollywood Undead, a Motionless In White és a Bury Tomorrow társaságában.

 

Hozzászólások 

 
#2 Csabi 2015-02-10 10:32
Most biztos visszafognak térni az első 2 album hangzásához(töb biek gondolom azt akarják) azt a stílúst mindig is utáltam,viszont a legutóbbi From Death To Destiny egész jól sikerült,Danny-nek nagyon jól áll a tiszta ének.
Idézet
 
 
+1 #1 iLane 2015-02-10 10:23
Ha mindannyian mást szerettek volna, akkor miért csak ő megy a többiek meg maradnak? Nem az van, hogy csak ő akart mást?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.