Shock!

május 24.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zakk Wylde: készül az új Black Label Society, jövő héten két budapesti koncert a Panterával

Új lemezen dolgozik a Black Label Society. Zakk Wylde eközben a Panterával turnézik, jövő héten Budapesten két koncertet is adnak.

0524zakk

„Mint látjátok, a Black Label Society keményen dolgozik a stúdióban egy új albumon, és Zakk Wylde-nak valahogy minden nap jut néhány órája arra is, hogy betörje a koponyákat a Panterával” – jelent meg a Black Label Society Toronto Chapter Facebook-oldalon egy egyenesen Zakk által küldött friss fotóval. Eszerint tehát elképzelhető, hogy még idén kijön a 2021-es, kiválóan sikerült Doom Crew Inc. folytatása. Zakk idei és jövő éve ugyanakkor javarészt a Panterával telik majd, de természetesen ott lesz a kaliforniai Power Trip fesztivál október 7-ei napján is Ozzy Osbourne egyetlen idei élő fellépésén.

A Pantera május 30-án és 31-én Budapesten, a Barba Negrában koncertezik. A zenekarban a klasszikus felállás két, még életben lévő tagja, Phil Anselmo énekes és Rex Brown basszer mellett Zakk játszik a 2004-ben meggyilkolt Dimebag Darrell posztján, míg utóbbi bátyja, a 2018-ban szívelégtelenség következtében elhunyt Vinnie Paul dobos helyét Charlie Benante (Anthrax, S.O.D.) foglalja el. A május 31-ei, második koncertre korlátozott számban még kaphatók jegyek a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.