Shock!

november 30.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Zakk a Panteráról: „Majd akkor menjünk át a hídon, ha odaértünk”

Zakk Wylde megismételte: ő mindenképpen benne lenne egy Dimebag Darrell előtt tisztelgő Pantera turnéban, de arról, lesz-e ilyen, nem neki kell döntést hoznia. A gitáros szerint a helyzet leginkább a Led Zeppelinéhez hasonlítható.

„Erről először nekik kell beszélniük, mert ők a Pantera", magyarázta Zakk a Bravewordsnek. „Össze kell hozni őket egy helyiségbe, hogy aztán kitalálják, mi legyen. Olyan ez, mint a Led Zeppelin újjáalakulása: nekik kell róla döntést hozniuk. Jó volt hallani, hogy ha megtörténne a dolog, akkor Vinnie és Phil is egyaránt velem tudná elképzelni a dolgot, de nagyon hosszú út vezet még addig, mire eljutnak idáig. Mondjuk úgy, hogy hihetetlenül büszke lennék, ha megkeresnének, és azt mondanák: Zakk, tényleg meg akarjuk csinálni ezt, és azt szeretnénk, ha te tisztelegnél Dime előtt. És erre azt mondanám: természetesen benne vagyok, már csak Dime tiszteletére is. Olyan lenne ez, mintha Mitch Mitchell és Noel Redding felkérték volna Eric Claptont, hogy zenéljen velük, és gitározzon meg énekeljen Jimi Hendrix helyén. Naná, hogy Eric is igent mondana, hiszen nagy haverok voltak... Na, ez is valami ilyesmi. De majd akkor menjünk át a hídon, ha odaértünk. Én mindhárom sráccal jóban vagyok, és akármit is csinálnak, a legjobbakat kívánom nekik. Vinnie is épp most szerepelt a rádióműsoromban..."

A háttérben biztos komoly erők feszülnek egymásnak, ha ennyiszer merül fel a téma a médiában – most mindenesetre a visszakozásokon van a sor, hiszen Phil Anselmo legutóbb épp cáfolta, hogy egyáltalán beszélt volna Zakk-kel a kérdésről...

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.