Shock!

december 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Xandria: itt a Björn Striddel megerősített We Are Murderers (We All)

1121xandriaTheater Of Dimensions címmel jelenik meg január 27-én a Xandria új albuma. A zenekar eddigi legváltozatosabb lemezéről most meghallgatható a Björn Strid vendégszereplésével megerősített We Are Murderers (We All).

„A Sacrificium megjelenése után az eddigi leghosszabb turnénkra indultunk", mondja a zenekar. „Több mint százötven koncerttel jártuk körbe a világot, számtalan különböző országban fordultunk meg, változatos kultúrákat láttunk, és rengeteg különböző, de inspiráló dimenzióba tekinthettünk be. Sok emléket raktároztunk el, néha csak apróságokat, de azok is megmaradtak bennünk. Ezek hatására tisztábban látjuk, kik vagyunk, és milyen irányba akarjuk vinni a zenénket: bátorrá tettek bennünket, még jobban ki akartuk terjeszteni a határainkat a hatásukra. Át akartuk lépni az úgynevezett műfajdefiniáló határokat, fogni a védjegyeinket, és eljutni velük a következő szintre. Mindennek eredménye az eddigi legszínesebb Xandria-album lett, rajta a legsúlyosabb és egyben leginkább érzelemgazdag pillanatainkkal. Joost Van Den Broek producer fenomenális munkát végzett, és minden apró részletig tökéletesen kapta el a zene atmoszféráját."

A dallista az alábbi:

xandria_c01. Where The Heart Is Home
02. Death To The Holy
03. Forsaken Love
04. Call Of Destiny
05. We Are Murderers (We All)
06. Dark Night Of The Soul
07. When The Walls Came Down (Heartache Was Born)
08. Ship Of Doom
09. Ceilí
10. Song For Sorrow And Woe
11. Burn Me
12. Queen Of Hearts Reborn
13. A Theater Of Dimensions

A csapat törzstagsága, azaz Dianne Van Giersbergen énekesnő, Marco Heubaum és Philip Restemeier gitárosok, Steven Wussow basszer és Gerit Lamm dobos mellett a vokálokban olyan nevek működtek közre, mint Henning Basse (Firewind), Zaher Zorgati (Myrath), Björn Strid (Soilwork) és Ross Thompson (Van Canto). A Xandriának ez már a második teljes lemeze lesz Dianne énekével a 2014 tavaszán kiadott Sacrificium után, a kiadó továbbra is a Napalm. A Speed vendégeskedésével ékesített We Are Murderers (We All) alább meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.