Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

World On Fire: hallgasd meg az első új dalt Slashtől!

World On Fire címmel jelenik meg szeptember 15-én Slash – azaz a Slash Feat. Myles Kennedy And The Conspirators – új nagylemeze. A gitáros máris közzétette az első dalt a címadó képében.

A Guns N’ Roses egykori gitárosa és társai tizenhét friss szerzeményt rögzítettek az anyaghoz Michael „Elvis” Baskette producer segítségével. Az anyag nagyobbik része turné közben született, és a felvételeket is össze-vissza, a zavaros és nehezen összeegyeztethető időbeosztások miatt részletekben kellett elkészíteniük. „Csak annyit mondhatok, hogy tényleg kurva jó lett a lemez”, mondta nemrég a Kerrang!-nek Slash az albumról. „Nagyon büszke vagyok rá, de nem akarok belemenni abba, hogy mennyire epikus, meg hogy ez az eddigi legsúlyosabb albumom… A lényeg, hogy ízig-vérig rock’n’roll, és mint mindig, most is nagyon változatos hangulati szempontból. Tényleg szuperbüszke vagyok mindarra, amit közösen belefektettünk ennek az albumnak az elkészítésébe, mert hatalmas anyag lesz. A csapat mostanra nagyon egy húron pendül. Megmutattam a srácoknak a zenét, és innentől kezdve gyakorlatilag magától ment minden. Tényleg lenyűgöző volt, hogy milyen gördülékenyen állt össze minden az első másodperctől fogva. Ritka az ilyesmi.”

Ami magát a zenei anyagot illeti, Todd Kerns basszer már hosszú hetekkel ezelőtt leszögezte, hogy az új album súlyosabb és keményebb lesz, mint az Apocalyptic Love, és később Myles Kennedy is megerősítette ezeket az információkat. „Nagyon jó a lemez, nagyon rockos”, mondta az énekes nemrég egy interjúban. „Szerintem gyorsabb lesz a legutóbbi lemeznél, Slash pedig rengeteg gyilkos riffet írt a dalokhoz. Óriási anyag!”

A dallista az alábbi lesz:

0527slashc01. World On Fire
02. Shadow Life
03. Automatic Overdrive
04. Wicked Stone
05. 30 Years To Life
06. Bent To Fly
07. Stone Blind
08. Too Far Gone
09. Beneath The Savage Sun
10. Withered Delilah
11. Battleground
12. Dirty Girl
13. Iris Of The Storm
14. Avalon
15. The Dissident
16. Safari Inn
17. The Unholy

A címadó dal alább meghallgatható.

A nyarat Slash már egy Let Rock Rule fedőnevű, nagyszabású amerikai turnén tölti majd az Aerosmith társaságában, majd ősszel Európában mutatják be az albumot. Magyar koncert a jelenlegi állás szerint ezúttal sajnos nem lesz, hozzánk legközelebb november 19-én, a bécsi Stadthallében lehet elcsípni őket. Kennedy a héten járt Budapesten másik zenekarával, az Alter Bridge-dzsel, a buliról itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 queensryche999 2014-06-13 20:37
Idézet - robidog:
Qrva jó lett és pont!



Dettó.
Idézet
 
 
+5 #1 robidog 2014-06-13 15:30
Qrva jó lett és pont!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.