Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

With This Heart címmel bemutatta első új dalát a Kansas

With This Heart címmel meghallgatható az első dal a Kansas új albumáról. A szeptember 23-án The Prelude Implicit 2000 óta az első stúdióalbum lesz az amerikai rockszíntér egyik megkerülhetetlen klasszikusától.

0622kansas

Somewhere To Elsewhere címmel, 2000-ben jelent meg az amerikai Kansas utolsó stúdióalbuma, és sokan bizonyára már azt hitték, hogy soha az életben nem hallhatnak már új dalokat a csapattól. Az InsideOut kiadó azonban szeptember 23-án hozza ki a csapat friss szerzeményeit The Prelude Implicit címmel, szám szerint egészen pontosan tízet. A zenekar jelenlegi felállásában Ronnie Platt énekel, Richard Williams és Zak Rizvi gitározik, David Ragsdale hegedül, David Manion billentyűzik, Phil Ehart dobol, és természetesen Billy Greer basszusgitározik, illetve énekel. A produceri feladatokat Rizvi, Ehart és Williams látta el. „Mindenképpen kansases lett a lemez", mondja Williams. „Legyen szó védjegyszerű progresszív eposzról, mint a The Voyage Of Eight Eighteen, harapós rocktémáról, mint a Rhythym In The Spirit vagy gondolatokkal teli balladáról, mint a The Unsung Heroes, ez az album minden Kansas-rajongó számára tartogat valamit."

kansas_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. With This Heart
02. Visibility Zero
03. The Unsung Heroes
04. Rhythm In The Spirit
05. Refugee
06. The Voyage Of Eight Eighteen
07. Camouflage
08. Summer
09. Crowded Isolation
10. Section 60

A zenekar ősszel kezdi meg a turnézást, és a körúton a friss lemez mellett egyébként a Leftoverture negyvenedik születésnapja előtt is tisztelegnek majd. A With This Heart című első dal alább máris meghallgatható.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.