Shock!

június 05.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wicked Smile: új zenekar Danny Cecati és Paul Laine közreműködésével

wickedsmile_cMeglehetősen régen hallottunk a Pegazus egykori frontemberéről, Danny Cecatiról. Az ausztrál énekes most egy új zenekarral és egy új minialbummal tér vissza, amelyen Paul Laine segítségével dolgozott.

Az ausztrál Pegazus a ’90-es évek végi heavy metal revival egyik másodvonalas, de Európában is aránylag ismert képviselője volt, frontemberüket, Danny Cecatit pedig a műfaj egyik reménységeként ünnepelte akkoriban a rocksajtó. A zenekar végül nem vitte sokra, Danny pedig ki is került tőlük az ezredforduló környékén, hogy aztán először az Anarionban, majd az Eyefearben bukkanjon fel. Egyelőre nem tudni, utóbbi banda létezik-e még, de az énekes most Wicked Smile nevű zenekarával ad majd ki egy EP-t július 1-jén.

A csapat másik oszlopa Stevie Janevski gitáros (Black Majesty, Cyclone Tracy), a basszust pedig maga Paul Laine (The Defiants, Danger Danger) játszotta fel, aki természetesen háttérvokálozik is a dalokban, és a produceri feladatokat is ellátta.

A Delirium címet kapott EP-re négy dal, a We Fall, a Stronger, a Love’s Got A Hold On You és a Daze Of Delirium kerül fel, ezek közül kettő máris meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.