Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Whitford szerint ismét vendégénekest fontolgat az Aerosmith, Perry szerint nem

0522ttNem titok, hogy miközben Steven Tyler saját country-karrierjét egyengeti, az Aerosmith hangszeresei egyáltalán nem örülnek a zenekar parkolópályára állításának. Érdekes ugyanakkor, hogy a két gitáros, Brad Whitford, illetve Joe Perry egymással ellentétes állításokat fogalmaztak meg Tyler esetleges helyettesítése kapcsán…

Pár éve, az Aerosmith épp akkor esedékes haragszomrádja idején a zenekar bevallottan játszott a gondolattal, hogy más énekessel indul turnézni Steven Tyler helyén: Paul Rodgers, Chris Cornell, Billy Idol és Sammy Hagar neve egyaránt felmerült, de a dologból végül nem lett semmi, a felek összebékültek. Az utóbbi hónapokban ugyanakkor ismét furcsa nyilatkozatok láttak napvilágot mindkét oldalról, hiszen Tyler egy ideje egyáltalán nem foglalkozik az Aerosmith dolgaival, hanem saját country-pályájának beindításán dolgozik – sőt, egyenesen egy esetleges 2017-es búcsúturnét lengetett be a banda kapcsán. Eközben Joe Perry meglehetősen lesajnálóan beszélt Steven dalairól a USA Todaynek: „Steven Nashville-ben csinálja a dolgait. Van egy strasszokkal kirakott cowboykalapja, és nyomatja a yippee-ki-yayt. Ezen túlmenően nem tudom, mit mondhatnék erről… Ha nem ismerném, akkor azt mondtam volna a dalára, hogy oké, rendben van, ugorjunk.”

Még érdekesebb, amit a hamarosan Derek St. Holmesszal közös lemezt megjelentető Brad Whitford nyilatkozott a héten a Metal Rulesnak, akik arról kérdezték, nem vették-e fontolóra ismét valaki más leigazolását Tyler helyett. „De, abszolút, beszéltünk róla, viszont nem tudom, sor kerül-e rá”, felelte a gitáros. „Szerintem tök jó lenne. Sokan lennének képesek jól megoldani a feladatot Myles Kennedytől Axlig. Korábban is felmerült egy csomó mindenki, mint például Sammy Hagar. Jó buli lenne.”

Nem tudni, mit váltott ki mindez az Aerosmith – és főleg Tyler – környezetében, de pozitív visszhangokat aligha, Joe Perry ugyanis nem sokkal később rövid közleményben volt kénytelen tisztázni a helyzetet. „Bármilyen azt illető híresztelés, miszerint új énekest keresünk, teljesen valótlan. Pont nemrég beszéltünk mind az öten telefonon arról, mennyire izgatottan várjuk a dél-amerikai és mexikóvárosi koncerteket.” Amelyek, mint kiderültek, szeptember végétől október végéig esedékesek.

Az Aerosmith legutóbbi lemeze a 2012-es, nem túl sikeres Music From Another Dimension! volt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #6 zombee 2016-05-23 13:30
Idézet - dzson:
Nem lesznek többé rockbandák, csak brand-ek. Ha kell, az AC/DC licenszeli a Guns énekesét, stb. Lehet, már Angus utódját is keresik, mert a "cirkusz nem állhat meg".


Pár éve valaki a KISS-ből, talán Paul Stanley vagy Gene Simmons nyilatkozta, hogy KISS akkor is lesz, ha ők visszavonulnak. Koncerten sem az igazi, de a dalszerzés teljesen más lenne.

Az AC/DC Axl Rose-al egyébként telitalálat, meglepődtem rajta, de Axl nagyon összeszedte magát, a hangja is nagyon jó. De mégsem ugyanaz Brian Johnson nélkül.
Idézet
 
 
+2 #5 Gl82 2016-05-23 09:16
Ezek a dalok főleg a red white & you nagyon jók,persze én szeretem ezeket a déli zenéket,de mégis kettős érzésem van.
Egyrészt azért mert az ő hangja tipikus rockzenei hang amit az Aerosmithben jobban ki lehet használni másrészt az Aerosmith 1993 óta nem tudott maradandó lemezt alkotni,szóval én azt mondom ha a Smith abbahagyja akkor ez a fajta stílus teljesen jó lesz neki,viszont addig lehet hogy jobban kellene az anyabandájára koncentrálni
Idézet
 
 
+3 #4 Venomádi 2016-05-22 14:36
Azért lehet, hogy erre is kíváncsi lennék, ez mégiscsak közelebb áll Axl-höz, mint Brian Johnson, bár Tyler jellegzetesebb egy kicsit.
Idézet
 
 
+4 #3 dzson 2016-05-22 14:23
Nem lesznek többé rockbandák, csak brand-ek. Ha kell, az AC/DC licenszeli a Guns énekesét, stb. Lehet, már Angus utódját is keresik, mert a "cirkusz nem állhat meg".
Idézet
 
 
+13 #2 Lestat 2016-05-22 09:34
Axl-t az Aerosmith-be is!! :D
Sőt turnézhatna együtt a három banda és minden este sorsolással eldöntenék, hogy aznap ki kivel játszik:DD
Idézet
 
 
+16 #1 dzson 2016-05-22 08:21
Felkészül: Axl.

Mostantól mindenhol ő fog énekelni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.