Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

What Doesn’t Kill You: új dal Adrian Vandenberg holnap megjelenő albumáról

What Doesn’t Kill You címmel megtekinthető egy új klip a Vandenberg's Moonkings második albumáról. A Whitesnake volt gitárosa vezette csapat friss lemeze a MK II címet viseli, és november 3-án, azaz holnap jelenik meg a Mascot kiadónál.

0924vandenberg

Három éve jelentette meg első albumát a Vandenberg's Moonkings, amely Adrian Vandenberg visszatérését jelentette a rockszíntérre hosszas távollét után. A Whitesnake volt gitárosának csapata most MK II címmel hozza ki a folytatást, amely ugyanazt a békebeli, a '70-es évek ízeivel játszó hard rockot rejti majd, mint a debüt, ám ugyanakkor előrelépést is jelent. „Az elmúlt pár év nagyon fontos volt számunkra", mondja Adrian. „Az első lemez felvételeinél még csak ismerkedtünk egymással, és szerintem mind felülmúltuk a többiek elvárásait. De azért igazán mégis akkor ismered meg a másikat, amikor együtt utaztok. Én magam is a turnén szembesültem azzal, micsoda energia rejlik ebben a csapatban, és ezt próbáltuk megörökíteni az új lemezen. Közben pedig mind fejlődtünk egyénileg is. Például engem is lenyűgöz, mennyire belenőtt az énekesi és a frontemberi szerepbe Jan Hoving még az első lemezhez képest is. És noha a hosszú pályafutásom során a szakma legjobb basszusgitárosaival és dobosaival játszhattam, merem állítani: Sem Christoffel és Mart Nijen Es alkotja a legjobb ritmusszekciót, amellyel valaha is dolgoztam."

vandenberg_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Tightrope
02. Reputation
03. Angel In Black
04. The Fire
05. Walk Away
06. All Or Nothing
07. What Doesn't Kill You
08. Ready For The Taking
09. New Day
10. Love Runs Out
11. If You Can't Handle The Heat

A lemez producere maga Vandenberg volt, a hangmérnöki feladatokat Ronald Prent, a maszterelésieket Darcy Proper látta el. Egy rövidebb előzetes és a Tightrope című dal klipje után most a What Doesn't Kill You videója is megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.