Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wasted: itt a második új Quiet Riot-dal James Durbinnel

Augusztus 4-én tényleg megjelenik a Quiet Riot új albuma, amelynek kiadása legutóbb azért csúszott, mert a csapat a finisben énekest váltott. Most közzétették a második dalt a Road Rage végleges változatáról, immáron James Durbinnel a mikrofonnál.

0613quietriot

Wasted címmel meghallgatható a második új dal is a Quiet Riot augusztus 4-én érkező új albumáról, a Road Rage-ről. A zenekar eredetileg tavasszal tervezte kihozni a lemezt, ám a főnök, Frankie Banali dobos gyakorlatilag közvetlenül a megjelenés előtt összebalhézott Seann Nicols énekessel, és lecserélte őt az American Idol tehetségkutatóból ismert James Durbinre. Ezek után nyilvánvalóan az tűnt logikus lépésnek, ha a komplett lemezt is újraveszik vele. Érdekesség, hogy mindez nem kizárólag az énektémákat érintette, hanem bizonyos hangszeres részeket is újrahúztak, de változott a dallista is: a Nicolssal már bemutatott, de aztán mindenhonnan törölt The Seeker például fel sem került a végleges változatra.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

quietriot_c01. Can't Get Enough
02. Getaway
03. Roll This Joint
04. Freak Flag
05. Wasted
06. Still Wild
07. Make A Way
08. Renegades
09. The Road
10. Shame
11. Knock Em Down

A Quiet Riot utolsó hagyományos soralbuma a Rehab volt 2006-ban, és ugyan 2014-ben a csapatot gyakorlatilag egyedül életben tartó Banali már kihozott egy 10 című, félig stúdiós témákkal, félig koncertfelvételekkel megpakolt anyagot is, ezt utóbb eltüntette a digitális platformokról, mondván, az anyag terjesztése és promóciója méltatlan volt a csapathoz és magához a produkcióhoz is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.