Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

W.A.S.P.: nézd meg a Chainsaw Charlie új videóját!

0531blackieFebruár elején jön ki a W.A.S.P. 1992-es The Crimson Idol lemezének újravett változata. Blackie Lawless ezúttal tényleg olyan formában jelenteti meg kedvenc saját albumát, amilyennek annak idején megálmodta, és most az első klip is megérkezett hozzá.

1992-ben jelent meg a W.A.S.P. történetének leggrandiózusabb vállalkozása, a The Crimson Idol, amely ugyan nem lett átütő kereskedelmi siker, Blackie Lawless azonban azóta is karrierje magnum opuszaként tekint az anyagra. A lemez dalai hagyományosan kiemelt szerepet kapnak a W.A.S.P. koncertprogramjában, sőt, a tizenöt éves évfordulón már szenteltek az anyagnak egy tematikus turnét is, amely Budapestet is elérte. Tavaly Blackie ismét egy ilyen turnéba fogott, és február 2-án, a Napalm kiadónál maga az album is megjelenik egy teljesen új, tokkal-vonóval újravett változatban, amelyhez egyben hozzácsapják a sztorit feldolgozó, majdnem egyórás filmet is DVD-n és/vagy Blu-rayen.

Blackie már annak idején is filmmel közösen akarta megjelentetni az albumot, vagyis a film és a hozzá tartozó soundtrack ezúttal tényleg szerves egységben kerül forgalomba. Emellett az a négy hiányzó szám is helyet kap az új kiadáson, amelyek eredetileg a rocksztárságra vágyó Jonathan Aaron Steele sztorijának részét képezték, de annak idején terjedelmi okokból lemaradtak az eredeti verzióról.

A végleges dallista így fest:

Első CD

wasp_c01. The Titanic Overture
02. The Invisible Boy
03. Arena Of Pleasure
04. Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue)
05. The Gypsy Meets The Boy
06. Michael's Song
07. Miss You
08. Doctor Rockter

Második CD

01. I Am One
02. The Idol
03. Hold On To My Heart
04. Hey Mama
05. The Lost Boy
06. The Peace
07. Show Time
08. The Great Misconceptions Of Me

A Chainsaw Charlie (Murders In The New Morgue) új változata eddig soha nem látott, 1992-es videórészletekkel kísérve alább meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#3 747 2018-01-28 18:45
Kénsav Karcsi újra lecsap...
Idézet
 
 
+2 #2 Bjorn 2018-01-28 10:45
Az eredeti keverése jobban egyben van mint az újé. Az se szól jól pedig...
Idézet
 
 
+4 #1 Rezgő húr 2018-01-28 07:56
Ezektől az újrarögzítésekt ől általában fázom, eddig talán egyedül a Twisted Sister - Still Hungry albumára tudtam azt mondani, hogy AZTAK...!!! Az nagyon ott volt. Kár, hogy a többi lemezükkel nem csinálták meg. Ja, bocsi, a Manowar Battle Hymn újravett változata is nagyon erős lett.

Ami jelen dalt illeti, az egyik kedvenc W.A.S.P. dalom. Féltem. De végül is fogyasztható. A fura, hogy kb. alig fedezni fel különbséget a régihez képest - azt hittem, a fentiekhez hasonlóan tuningoltak kicsit az eredetin... de nem. Még a hangzás is nagyon hasonló. A dob talán egy kicsit száraz lett így elsőre... az nem tetszik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.