Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vörös Attila is vendégszerepel Van Williamsék lemezén

Nemcsak Jeff Loomis, Chris Amott (Arch Enemy), Steve Smyth (jelenleg Forbidden, azelőtt Nevermore és Testament) és Glen Drover (ex-Megadeth, ex-Eidolon), hanem Vörös Attila is vendégszólózik majd az új Pure Sweet Hell albumon. A banda a Nevermore-ból tavasszal távozott Van Williams dobos érdekeltségébe tartozik.

A Pure Sweet Hell új anyagának címe Splitting At The Stars lesz, és a zenekar motorját alkotó Van Williams dobos/énekes – Chris Eichhorn gitáros/basszusgitáros duó olyan illusztris vendégeket nyert meg a dalokhoz szólózni, mint Glen Drover, Steve Smyth, Chris Amott, illetve a Hatefistben érdekelt John Winters, aki egyben társproducerként és keverősként is jegyzi az anyagot. Természetesen nem maradhat le a lemezről Jeff Loomis sem, aki Vannel együtt hagyta ott a Nevermore-t idén áprilisban, és elereszti majd az ujjait az anyagon Vörös Attila is, aki az utolsó egy évben gitározott a seattle-i power metalosoknál, jelenleg pedig a Leanderben érdekelt.

Az album tizenkét dalt tartalmaz majd, és a vendéggitárosok mellett nagy szerepet kap majd rajta Dean Sternberg is, aki néhány dalban megosztja majd a brutál énektémákat Vannel. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de ilyen névsorral aligha lesz gyenge a végeredmény...

További információk, zenerészletek, miegymás itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.