Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Volbeat: jövő áprilisban jelenhet meg az új album

Már mindössze egy fesztiválfellépés maradt hátra a Volbeat turnémenetrendjéből a Wacken fesztiválon, így a dán metal’n’rollerek lassan elkezdenek gondolkodni a következő nagylemezen. Michael Poulsen hagyományos Volbeat anyagot ígér, de néhány csavarral.

A Hellyeah és az Iced Earth társaságában lefolytatott sikeres amerikai turné után augusztus 2-án, Wackenben befejeződik a Volbeat 2010-es Beyond Hell / Above Heaven albumához kapcsolt turnékör. Elég jól mutatja, milyen messzire jutott a zenekar, hogy Wackenben az egyik nap headlinereként játszhatnak… Ezután azonban Michael Poulsenék visszatérnek a szürke hétköznapokhoz, már persze ha szürkének tekinthető némi dalszerzéssel összekötött pihenő.

Jon Larsen dobos a The Pulse Of Radiónak elárulta: ha minden a tervek szerint halad, a banda már idén stúdióba vonul, hogy elkészítse a következő anyagot, de a Loudwire-nak adott interjúban a frontember Michael Poulsen már elmondta, hogy nem kell a nulláról kezdeniük. „Némi anyagot összeraktunk az úton, némi anyagot pedig otthon. Ha hazaértünk, rajtam múlik, hogy összeillesszem a részeket, aztán talán az év végén, netán jövő év elején bevonulunk a stúdióba. Úgy hiszem, jövő április környékén ki is jöhet majd az új Volbeat lemez, vagy valamikor akkor… Maga a zene Volbeat stílusú, de ismét lesz benne pár nagyszerű meglepetés, szóval alig várom, hogy összerakjam a nótákat!”

Az említett amerikai turné egyik buliján, Baltimore-ban július 19-én egyébként Poulsen is színpadon termett nagy kedvencei, az Iced Earth műsora alatt, hogy Jon Schaffernek öltözve vendégszerepeljen a banda névadó dalában. Erről az alábbiakban egy rajongói videófelvétel is megtekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.