Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatért az At The Gatesbe Anders Björler: „Olyan ez, mintha hazatérnék”

Ismét együtt az At The Gates klasszikus felállása: a zenekarba visszatért Anders Björler gitáros, és már ebben a felállásban fordulnak rá az aktuális európai turnéra.

1006atg

Több mint öt év után ismét Anders Björler gitározik az At The Gatesben, miután a zenekar nyáron megvált az annak idején az ő helyére érkezett Jonas Stålhammartól. Az azóta adott koncerteken ideiglenesen a The Haunted főnöke, Patrik Jensen játszott a csapatban. „Olyan ez, mintha hazatérnék – mondja Anders. – Természetesen eddig is hiányoztak a srácok, de ugyanígy általánosságban véve a gitározás, a zeneszerzés és a művészi kreativitás is. Pár évig csak az oldalvonalról figyeltem, és nagyon büszke vagyok mindarra, amit a távollétemben letettek az asztalra. Roppantul várom, hogy megkezdjük az új album munkálatait, nem is beszélve az élő fellépésekről..."

A régi-új At The Gates ősszel az In Flamesszel járja majd körbe Európát, hozzánk legközelebb november 2-án, a bécsi Gasometerben lehet majd megnézni őket az Imminence és az Orbit Culture társaságában. Eközben a háttérben már megkezdődtek a következő nagylemez munkálatainak előkészületei is.

 

Hozzászólások 

 
#3 Equinox 2022-10-06 15:04
At War at Reality egy nagyon jó lemez, de a Slaughternek pont semmi nem ér a nyomába sem. Én a korai ATG-et nem is szeretem, Slaughteren kívül. Terminal még jó, de az első 2 nem annyira emlékezetes szerintem.
Idézet
 
 
#2 hároméves férfi 2022-10-06 13:29
Idézet - torta:
az At War With Reality messze az eletmu legjobbja volt


Abban az esetben, ha az életmű 1996 előtti fejezetét nem vesszük figyelembe.
Idézet
 
 
#1 torta 2022-10-06 11:26
Nnna, amilyen varatlan, olyan oromteli hir!
Kivancsian varom az uj lemezt, az At War With Reality messze az eletmu legjobbja volt, egyike azon keves lemeznek amire azt mondja az ember, hogy ezert erdemes volt ennyi ev utan ujraaktivalni egy bandat.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.