Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatért a Whiplashbe a Slayert is megjárt Tony Scaglione

1011whiplashIsmét az amerikai thrasher Whiplash sorait erősíti a banda eredeti dobosa, Tony Scaglione. A zenekar így két őstaggal ünnepelheti meg az 1985-ben megjelent Power And Pain debütlemez jubileumát, és hamarosan egy új albumot is készítenek.

Nem hallhattunk túl sokat mostanában a New Jersey-i Whiplashről, akik annak idején szépreményű bandának számítottak a thrash műfajban, ám most valószínűleg kicsit felpörög majd a motor: a zenekar alapító gitáros/énekese, Tony Portaro mellé visszatért az eredeti dobos, Tony Scaglione is, aki leginkább arról híres a színtéren, hogy ő ugrott be a Slayerbe egy rövid időre, amikor a Reign In Blood után Dave Lombardo először hagyta ott Kerry Kingéket. Ezzel gyakorlatilag a lehető legközelebb került a csapat az eredeti felálláshoz, hiszen a basszusgitáros harmadik Tony, Tony Bono 2002-ben elhunyt. A jelenlegi basszusgitáros Dank DeLong, aki 2011 óta nyomja Portaro mellett.

A zenekar januárban, Brooklynban játssza első koncertjét ebben a felállásban, majd februárban két koncertet adnak az oszakai True Thrash Fest headlinereként. A Whiplash eredetileg egy Old School American Way című EP-t akart kiadni valamikor a közeljövőben, ám Scaglione visszatérésével változtak a terveik: mivel ebben a friss leosztásban máris elkezdtek érdeklődni irántuk a különböző kiadók, inkább egy teljes nagylemezzé bővítik az eddig elkészült dalokat. Ennek egyébként itt is lenne az ideje, hiszen az utolsó Whiplash-album, az Unborn Again 2009-ben jött ki.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 BB 2015-10-11 10:30
a Ticket To Mayhem kötelező lemez minden igazszívű thrasher számára
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.