Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatért a Sacred Reich soraiba Dave McClain

Ismét Dave McClain a Sacred Reich dobosa. A zenekar jelenleg éppen visszatérő nagylemezéhez írja a dalokat.

1218sacredreich

Nem maradt sokáig állás nélkül a Machine Headből történt távozását követően Dave McClain: a dobos máris beszállt a Sacred Reich-ba, ahol annak idején 1991 és 1995 között játszott, és hozzá fűződik az 1993-as Independent, illetve az 1996-os Heal nagylemezek feljátszása is.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét csatlakozhattam testvéreimhez a Sacred Reich-ban", mondja Dave. „Mindig is reméltem, hogy lesz még lehetőségem együtt játszani egyik örök kedvenc metalbandámmal. Alig várom, hogy mindenki hallja az új lemezt, amit februárban veszünk majd fel, és utána nézzetek meg bennünket élőben is 2019-ben és 2020-ban!" „Ez volt a lehető legjobb forgatókönyv", teszi hozzá Phil Rind énekes/basszer. „Dave a legjobb! Nagyszerű dobos és nagyszerű ember, boldogok vagyunk, hogy ismét itt tudhatjuk magunk között a zenekarban. Februárban vonulunk stúdióba, és alig várjuk, hogy meghalljátok a lemezt, ami 2019 nyarán jelenik meg!"

A Sacred Reich mostanság Tim Radziwill-lel játszott, aki Greg Hall helyére érkezett a csapatba. A készülő új nagylemez az első lesz a sorban az arizonai thrasherektől az említett Heal óta.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.