Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatérhet a TNT élére Tony Harnell

0805thMegvált énekesétől, Tony Millstől a norvég TNT, és egy norvég tévéműsorban Ronni LeTekro gitáros máris kijelentette: azt szeretné, ha a zenekar az augusztus 17-ei, Vestre Toten-i Ulturuka fesztiválon a legsikeresebb korszak torkával, Tony Harnell-lel állna ki a színpadra. Erre azonban ilyen rövid idő alatt kevés az esély.

Távozott a norvég melodikus hard rocker TNT soraiból a Shyból is ismert brit énekes, Tony Mills, akinek hangja a csapat utóbbi három lemezén volt hallható. „Ebben az évben alig játszottunk, és nem írtunk vagy rögzítettünk semmi újat", indokolta döntését Mills. „Számomra egy zenekarban nem így kell működnie a dolgoknak."

A csapat főnökét, Ronni LeTekro gitárost a jelek szerint nem nagyon rázta meg kollégája elvesztése: a norvég TV2-nek máris azt pedzegette, hogy augusztus 17-én máris Tony Harnell-lel (a képen), a TNT legnépszerűbb felállásának énekesével szeretne fellépni egy helyi fesztiválon. Harnell nem zárta ki visszatérésének lehetőségét, de kicsit korainak tartja még a hasonló nyilatkozatokat. „Eléggé idő előtti volt ez a szivárogtatás", írta a Facebookon az énekes. „Már úgy értem, ha bármi is történik, az biztosan nem ilyen hamar történik. És ezzel most nem azt mondom, hogy semmi sem fog történni."

Harnell utoljára a TNT fennállásának harmincéves jubileumát ünneplő koncerten állt színpadon a bandával tavaly júniusban, Trondheimben, ahol egyébént a banda eredeti énekese, Dag Ingebrigtsen, illetve egy szimfonikus zenekar is tiszteletét tette. A csapattal kiadott utolsó anyaga egy Live In Madrid című DVD volt 2006-ban. Az utóbbi hónapokban többek között a Guns N' Roses gitárosával, Bumblefoottal közösen zenél egy akusztikus projektben.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.