Shock!

április 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatérhet a TNT élére Tony Harnell

0805thMegvált énekesétől, Tony Millstől a norvég TNT, és egy norvég tévéműsorban Ronni LeTekro gitáros máris kijelentette: azt szeretné, ha a zenekar az augusztus 17-ei, Vestre Toten-i Ulturuka fesztiválon a legsikeresebb korszak torkával, Tony Harnell-lel állna ki a színpadra. Erre azonban ilyen rövid idő alatt kevés az esély.

Távozott a norvég melodikus hard rocker TNT soraiból a Shyból is ismert brit énekes, Tony Mills, akinek hangja a csapat utóbbi három lemezén volt hallható. „Ebben az évben alig játszottunk, és nem írtunk vagy rögzítettünk semmi újat", indokolta döntését Mills. „Számomra egy zenekarban nem így kell működnie a dolgoknak."

A csapat főnökét, Ronni LeTekro gitárost a jelek szerint nem nagyon rázta meg kollégája elvesztése: a norvég TV2-nek máris azt pedzegette, hogy augusztus 17-én máris Tony Harnell-lel (a képen), a TNT legnépszerűbb felállásának énekesével szeretne fellépni egy helyi fesztiválon. Harnell nem zárta ki visszatérésének lehetőségét, de kicsit korainak tartja még a hasonló nyilatkozatokat. „Eléggé idő előtti volt ez a szivárogtatás", írta a Facebookon az énekes. „Már úgy értem, ha bármi is történik, az biztosan nem ilyen hamar történik. És ezzel most nem azt mondom, hogy semmi sem fog történni."

Harnell utoljára a TNT fennállásának harmincéves jubileumát ünneplő koncerten állt színpadon a bandával tavaly júniusban, Trondheimben, ahol egyébént a banda eredeti énekese, Dag Ingebrigtsen, illetve egy szimfonikus zenekar is tiszteletét tette. A csapattal kiadott utolsó anyaga egy Live In Madrid című DVD volt 2006-ban. Az utóbbi hónapokban többek között a Guns N' Roses gitárosával, Bumblefoottal közösen zenél egy akusztikus projektben.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.