Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Visszatérését fontolgatja a Shadows Fall

Ha nem is teljes gázzal, de ismét beindulhat a Shadows Fall. A zenekar tagjai már gondolkodnak rajta, miként hívhatnák ismét életre a massachusettsi metalcore-alapbandát.

0519sf

Javarészt a tagok egyéb elfoglaltságai miatt állt le 2014-ben a Shadows Fall, akik a következő évben még adtak pár koncertet az Egyesült Államok keleti partján, de azóta semmit sem csináltak. Jonathan Donais gitáros évek óta az Anthraxben, Jason Bittner dobos az Overkillben zenél, de Matthew Bachand gitáros is felbukkant az Act Of Defiance basszereként. Mint Brian Fair énekes a Thunder Underground podcastben elárulta, a koronavírus-járvány kirobbanása előtt a csapat már azt tervezgette, hogyan térjenek vissza. „Gondolkodunk rajta, miként lehetne pár koncertet adni, de időbeosztás tekintetében elég kemény a helyzet az Anthrax, az Overkill, az Act Of Defiance meg Matt stúdiója miatt", mondta a frontember. „Paul Romankónak és nekem pedig teljes polgári állásunk van. De a járvány előtt már tervezgettük a dolgot. Most viszont tényleg kemény az ügy."

Brian szerint jelenleg minden leállt, de a zenekar tagjai továbbra is szeretnének egy limitált szinten visszatérni. „Valójában logisztikai okok miatt álltunk le, mert egyre nehezebb volt összehangolni az időbeosztásunkat a más zenekarokban is játszó srácokkal, ráadásul pénzügyi szempontból nézve, ha meg akartunk volna élni a csapatból, az év tíz hónapját végig kellett volna turnéznunk, mint azelőtt. De akkoriban ez már nem ment. Nekem is született két gyerekem, és Paulnak is. Szóval ellehetetlenült a működésünk. Viszont valójában soha nem oszlottunk fel, és nem is akartuk kimondani ezt, egyszerűen csak akkoriban nem tudtuk tovább működtetni a bandát."

A Shadows Fall utolsó nagylemeze Fire From The Sky címmel jelent meg 2012-ben.

 

Hozzászólások 

 
#3 miso 2020-05-20 21:24
Pont ma hallgattam őket, nagy kedvenceim, várom vissza a bandát:)
Idézet
 
 
#2 Szabó Róbert84 2020-05-20 10:11
God Forbid gyere te is elő léccccccccccccc cciiii!
Jó hír jó banda!
Idézet
 
 
#1 RobRock 2020-05-19 18:24
Így van, érdemes lenne visszatérniük, nekem legalábbis hiányoznak:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.