Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Virginiai modern metalos nyomja a San Francisco-i thrasht

A virginiai Lamb Of God megkezdte a munkálatokat az év végére várható új nagylemezén, az új amerikai metalgeneráció egyik legjobb dobosára, Chris Adlerre azonban emellett még egy speciális vendégszereplés is vár a következő Testament anyagon.

Mint arról már beszámoltunk, Paul Bostaph egy meghatározatlan, de komoly sérülés miatt nem tudja feldobolni a stúdióban a Testament új lemezét, így az anyag nagyrészét Gene Hoglan dobolja fel, de két dalban a Lamb Of God dobosa, Chris Adler is lehetőséget kapott nagy példaképeitől. A Testament és a Lamb Of God viszonya abszolút baráti, Alex Skolnick gitáros például vendégszerepelt Adlerék 2004-es lemeze, az Ashes Of The Wake egyik dalában.

„Elküldték nekem az első nótát, azzal megleszünk, mire a Lamb Of God teljesen becuccol a stúdióba New Yorkban", mondta a Testament felkéréséről Chris a Gun Shy Assassinnek. „Még nem volt időm leülni és megtanulni a témákat, de a demón lévő dobprogramokból nagyjából tudom, mit kell csinálnom. A többi nótában Gene Hoglan üt majd, ami fantasztikus. Amikor először beszéltem Eric Petersonnal (a Testament ritmusgitárosa és fő dalszerzője) a vendégszereplésről, már akkor is azt mondtam nekik: ha meg tudják szerezni Gene-t, ne foglalkozzanak velem, mert ő a király."

Adler szerint a szóban forgó új Testament dal leginkább az 1988-as The New Order album hangulatát idézi. „Még mindig megvan otthon az a bakelit... Mindenképpen az a kedvenc Testament lemezem. Ez a nóta pedig úgy szól, mint a régi Testament, szuper-old school a dolog, tényleg nagyon thrashes, súlyos. Eltér attól, mint amit mit csinálunk, hiszen a Testament ragaszkodik ahhoz, amiben erős, ez pedig az igazi San Francisco-i thrash. Számomra ez egy újfajta kihívás. Szívesen megcsináltam volna az egész lemezt, de két nóta legalább így is jutott."

A jelenlegi tervek szerint mind az új Testament, mind az igen zúzósnak ígért friss Lamb Of God az év végére várható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.