Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Hiba
  • JFolder::delete: Could not delete folder

Vio-lence, Voivod, Exciter és Artillery egy csomagban Budapesten

Brutális felállással éri el Budapestet ősszel az MTV Headbanger's Ball Tour 2021: a körút résztvevői a Vio-lence, a Voivod, az Exciter és az Artillery.

0704hbsb

Ha nem üti ki a turnézást egy következő vírushullám, elég komoly thrash-orgia készülődik Budapesten november 27-én. Az idei MTV Headbanger's Ball Tournak hazai állomása is lesz a Barba Negrában, és visszatérő vendégek mellett igazi kuriózumoknak örülhet a közönség. A körút egyik főattrakciója a Bay Area thrasher Vio-lence, akik pár éve alakultak újjá, és igazi megafelállásban nyomják, hiszen az eredeti hármasfogat, Sean Killian énekes, Phil Demmel gitáros és Perry Strickland dobos társai Bobby Gustafson gitáros (ex-Overkill) és Christian Olde Wolbers basszusgitáros (ex-Fear Factory).

A Vio-lence társult headlinere a kanadai progthrasher Voivod lesz, akik számtalanszor játszottak már hazánkban, ám mindig öröm látni őket. Melléjük pedig becsatlakozik a speed/thrash vonal kanadai előfutára, az Exciter, illetve a dán power/thrasher Artillery is. Az early bird jegyek 5999 forintba, az elővételi jegyek 6999 forintba kerülnek, november közepétől és a helyszínen 7999 forintért lehet majd bejutni a bulira. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.