Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vio-lence, Voivod, Exciter és Artillery egy csomagban Budapesten

Brutális felállással éri el Budapestet ősszel az MTV Headbanger's Ball Tour 2021: a körút résztvevői a Vio-lence, a Voivod, az Exciter és az Artillery.

0704hbsb

Ha nem üti ki a turnézást egy következő vírushullám, elég komoly thrash-orgia készülődik Budapesten november 27-én. Az idei MTV Headbanger's Ball Tournak hazai állomása is lesz a Barba Negrában, és visszatérő vendégek mellett igazi kuriózumoknak örülhet a közönség. A körút egyik főattrakciója a Bay Area thrasher Vio-lence, akik pár éve alakultak újjá, és igazi megafelállásban nyomják, hiszen az eredeti hármasfogat, Sean Killian énekes, Phil Demmel gitáros és Perry Strickland dobos társai Bobby Gustafson gitáros (ex-Overkill) és Christian Olde Wolbers basszusgitáros (ex-Fear Factory).

A Vio-lence társult headlinere a kanadai progthrasher Voivod lesz, akik számtalanszor játszottak már hazánkban, ám mindig öröm látni őket. Melléjük pedig becsatlakozik a speed/thrash vonal kanadai előfutára, az Exciter, illetve a dán power/thrasher Artillery is. Az early bird jegyek 5999 forintba, az elővételi jegyek 6999 forintba kerülnek, november közepétől és a helyszínen 7999 forintért lehet majd bejutni a bulira. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.