Shock!

december 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vio-lence, Voivod, Exciter, Artillery: halasztják a Budapestet is érintő turnét

Brutális felállással érte volna el Budapestet ősszel az MTV Headbanger's Ball Tour 2021. A Vio-lence, a Voivod, az Exciter és az Artillery közös turnéja ugyanakkor idén már nem valósul meg.

0704hbsb

Komoly thrash-orgia készülődött Budapesten november 27-én, ám az idei MTV Headbanger's Ball Tourt elhalasztották. Magyar dátum a tervek szerint továbbra is lesz, de a dátum még kérdéses. Az új időpont bejelentése után a szervező megnyitja a belépőjegyek visszaváltásának lehetőségét.

A turné egyik főattrakciója a Bay Area thrasher Vio-lence, akik pár éve alakultak újjá, és igazi megafelállásban nyomják, hiszen az eredeti hármasfogat, Sean Killian énekes, Phil Demmel gitáros és Perry Strickland dobos társai Bobby Gustafson gitáros (ex-Overkill) és Christian Olde Wolbers basszusgitáros (ex-Fear Factory). A Vio-lence társult headlinere a kanadai progthrasher Voivod, akik számtalanszor játszottak már hazánkban, ám mindig öröm látni őket. Melléjük pedig becsatlakozik a speed/thrash vonal kanadai előfutára, az Exciter, illetve a dán power/thrasher Artillery is. Részletek az új fejleményekről itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.