Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vinnie Paul szerint minden korábbinál erősebb lesz a vérfrissített Hellyeah

0310hellyeahJúnius 9-én jelenik meg a Hellyeah új lemeze, a Blood For Blood. Mint kiderült, Vinnie Paulék már a felvételek előtt elküldték Greg Tribbett gitárost és Bob „Zilla” Kakaha basszert, és az új bőgős, Kyle Sanders már részt vett a stúdiómunkában is. Kyle egyébként a Mastodon basszer Troy Sanders testvére.

„Miután rájöttünk, hogy meg kell válnunk Bobtól és Gregtől, biztosak akartunk lenni benne, hogy valaki olyat hozunk be, aki tesó, akivel kényelmesen érezzük magunkat”, magyarázta Vinnie Paul a RockNLive-nak. „Nem akartunk meghallgatásokat tartani, és csupa olyan arcot kipróbálni, akiről semmit sem tudunk. Kyle a Bloodsimple-lel korábban többször is turnézott már a Hellyeah-vel, mind a rajongóik voltunk. Konkrétan Chad kiadójánál dolgoztak, amikor volt neki kiadója. Ő jutott először eszünkbe, és amikor először felhívtuk, majd megemlítettük neki a dolgot, egyből azt mondta: én vagyok az emberetek, akarom, akarom! Csak ennyit akartunk hallani, minden tökéletes volt.”

A zenekar a turnékra mindenképpen bevesz majd egy második gitárost is Tom Maxwell mellé, mivel Vinnie szerint a dalok tele vannak kétgitáros részekkel. A csapat már tudja is, ki lesz az illető, de egyelőre még nem akarják bejelenteni, Vinnie azonban azt mondta, úgy érzik, erősebbek, mint valaha.

A Kevin Churko producerrel készített Blood For Blood június 9-én jelenik meg az eredetileg tervezett tavaszi dátum helyett, rajta az alábbi dalokkal:

01. Sangre Por Sangre (Blood For Blood)
02. Demons In The Dirt
03. Soul Killer
04. Moth
05. Cross To Bier (Cradle Of Bones)
06. DMF
07. Gift
08. Hush
09. Say When
10. Black December

A zenekar tavasztól már turnézik az Egyesült Államokban. A Hellyeah legutóbbi albuma 2012 nyarán jött ki Band Of Brothers címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.