Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vinnie Paul: „Egy Dimebag nélküli Pantera elhomályosítaná a banda örökségét”

Vinnie Paul néhány lebegtetősebbnek tűnő nyilatkozat után ismét kizárta, hogy a Pantera valaha is összeálljon a 2004-ben meggyilkolt Dimebag Darrell nélkül. A jelenleg a Hellyeah-ben üzemelő dobos szerint Zakk Wylde-dal sem lehetne megcsinálni az újjáalakulást úgy, hogy ne sérüljön a zenekar öröksége.

Évek óta terjengenek a pletykák arról, hogy ha valaha is újjáalakulna a Pantera akár csak egy turné erejéig is, Zakk Wylde (a képen) lehetne a megfelelő ember a néhai Dimebag Darrell helyére gitárosként. Legutóbb elvi szinten már Vinnie Paul is erről beszélt, ám most kicsit finomított szavain. „A lényeg, hogy Zakk nagyszerű barátom, és Dime-nak is nagyszerű barátja volt”, magyarázta Vinnie egy michigani rádiónak adott interjújában. „De az az igazság, hogy a Pantera Dime volt. Hatalmas részét jelentette a csapatnak, és szerintem csak elhomályosítanánk a banda örökségét és mindent, amiről Dime szólt, amennyiben megpróbálnánk valaki mással kiállni és játszani. Így érzek ebben a kérdésben. Nagyon, nagyon büszke és boldog vagyok, hogy azt tehetem, amit teszek a Hellyeah-vel. Úgy hívják ezt, hogy továbblépsz az életedben. Előre kell haladnod, én pedig pontosan ezt csinálom.”

A témához Tom Maxwell, a Hellyeah egyik gitárosa is hozzászólt. „Nagyon tisztelem Zakket és az összes gitárost, és Pantera rajongóként nagyon szívesen megnéztem volna így a zenekart, de senki sem léphet bele azokba a csukákba. Még egy rajongó számára sem lenne ugyanaz. Valamiféle nosztalgiát ki lehetne nyerni ebből, de Dime akkor sem lenne ott. És gitárosként mondom, amikor elmentem megnézni a Panterát, alapvetően őt akartam látni.” Arra a kérdésre, hogy vajon megjelenne-e a gálán, ha a Panterát beiktatnák a Rock And Roll Hall Of Fame-be, amennyiben Phil Anselmo énekes és Rex Brown basszusgitáros is ott lennének, Vinnie kitérő választ adott. „Nos, amíg ez a nap el nem érkezik, nem tudok válaszolni.”

A Hellyeah új lemeze, a Band Of Brothers a múlt héten került a boltokba. Május 15-én a Warner ismét kiadta a Pantera korszakalkotó Vulgar Display Of Power lemezét a megjelenés huszadik évfordulójának tiszteletére.

 

Hozzászólások 

 
+1 #7 Roenick 2012-07-23 16:38
A Vulgar display of cover nagyon állat volt Tokaj hegyalján. Én még nem láttm őket élőben ,de le a kalappal. Jól nyomták. Ja és a gitárosuk a kék Dimebag gitárral....... Király volt.
Idézet
 
 
+4 #6 Palinkas Vince 2012-07-23 15:24
Idézet - Venomádi:
Kinek hiányzik ez az egész? Üzenem azoknak akiknek igen, hogy tegyetek fel egy cd-t és csutkára a pótmétert. Ha meg mindenáron rezegnetek kell akkor egy tribute bandát tudok ajánlani mert abból van dögivel, és ott nehezebben is lesz elfogult az ember. De persze kevés az ami ezekből is jó.



Ennél jobb tribute banda nehezen elképzlhető. Ha megcsinálnák Cowboys from Hell néven, valszeg senkinek nem lenne egy szava sem.

De máshol is leírtam már, a Wylde-os felállással nem is annyira a Panterát, hanem a Rebel Meets Rebelt lehetne továbbvinni.
Idézet
 
 
+3 #5 Palinkas Vince 2012-07-23 15:22
hogy Vinnie meg minek pofázik mindig erről, ha totálisan el van zárkózva tőle, számomra örök rejtély marad....


Mert folyamatosan kérdezik. Nem magától mondja folyton ezt.
Idézet
 
 
+4 #4 Venomádi 2012-07-23 14:59
Kinek hiányzik ez az egész? Üzenem azoknak akiknek igen, hogy tegyetek fel egy cd-t és csutkára a pótmétert. Ha meg mindenáron rezegnetek kell akkor egy tribute bandát tudok ajánlani mert abból van dögivel, és ott nehezebben is lesz elfogult az ember. De persze kevés az ami ezekből is jó.
Idézet
 
 
+5 #3 Tom 2012-07-23 12:23
baromi unalmas már ez a téma, de én még nem szóltam hozzá :-)
én sem tartom jó ötletnek a Zakk-es (vagy bármilyen) összeállást, de a mindig hangoztatott "Dime volt a Pantera" kijelentéssel sem értek egyet. Ha ő lett volna, akkor a Damageplan is jó zenét játszott volna. Anselmo (és a másik kettő) legalább annyira kellett hozzá, mint Dime.
hogy Vinnie meg minek pofázik mindig erről, ha totálisan el van zárkózva tőle, számomra örök rejtély marad....
Idézet
 
 
+6 #2 torta 2012-07-23 12:04
meg hát túl azon, hogy egy tag halott, egy másik egészségügyileg instabil, a harmadik mentálisan, a negyedik meg nem hajlandó szóba állni sem a többi élővel. hagyni kéne dimebaget is, meg a panterát is békében nyugodni végre...
Idézet
 
 
#1 Aladin 2012-07-23 10:05
Mindig így kezdődik :-S
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.