Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Világvégre: hallgasd meg az új Kalapács-lemez címadóját!

Két Kalapács-lemez is megjelenik idén ősszel: az egyik egy hagyományos soralbum lesz, a másik pedig egy tribute-kiadvány, amelyen hazai előadók játsszák Józsiék egy-egy dalát. Most az előbbiről is megérkezett maga a címadó dal.

1012kalapacs

Mi is bemutattunk már több felvételt a Kalapács zenekar munkássága előtt tisztelgő hazai tribute-albumról, most pedig végre megérkezett az őszi Világvégre album címadó darabja is. „2020 minden nehézség ellenére a Kalapács zenekar nagyon fontos, jubileumi éve, és nagyon izgalmas meglepetésekkel készülünk nektek a huszadik zenekari szülinapunkra", tette közzé a csapat. „November elején egyszerre két Kalapács-kiadvány is napvilágot lát. Világvégre címmel egy vadonatúj stúdióalbum, tizenkét új Kalapács-dallal, a tervek szerint CD-n, MK-n és LP-n is. Kikalapált dalok címmel pedig egy nagyon különleges, harmincdalos dupla feldolgozásalbum, amelyen harminc különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács-dalt az elmúlt húsz év lemezeiről."

kalapacsj_cA Világvégre dallistája az alábbi:

01. Nem adom alább
02. Így akarom
03. Világvégre
04. Úgy ítélj
05. Végső állomás
06. Főnix
07. Gyönyörű világ
08. Tánc az ördöggel
09. Nem egyszerű álom
10. Bűn és bűnhődés
11. Az én városom
12. Az éjszaka országútjain

A Nem adom alább és az Így akarom már ismert, most a Világvégre is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#3 Adam 2020-10-26 15:52
Szerintem még jól énekel, de jobb zene kellene alá, és a szövegek színvonala is lemezről lemezre esik. Lassan már nincs hova amúgy. A hangzás miatt én is panaszkodtam anno, "megfenyegettem", hogy nem veszek több lemezt, ha ilyen marad. Korrekt módon válaszolt is, azt mondta, hogy nem érzi ennyire trének a dolgot, de igazam van.
Idézet
 
 
#2 bakkancs 2020-10-26 11:58
Ebből elég is volt kb. 1,5 perc első hallgatásra. Nem bír már énekelni, szárazul szól, kiszámítható riffek. Ettől egy bizonyos - havonta megjelenő - metal zenei szaklap CD mellékletei érdekesebbek már. Eljárt felette az idő. Különben a Kikalapált CD-t nem is lehet majd csak úgy magában kapni a boltokban, kereskedelmi forgalomban. Állítólag csak rendelni lehet, drágán. Gratulálunk ehhez "nagy ötlethez", nehogy meg tudja venni a honpolgár azt is könnyebben.
Idézet
 
 
#1 Pom-pom 2020-10-26 05:06
Majdnem Iron? Vagy csak nekem jut ez rögtön eszembe? :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.