Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Világok háborúja: meghallgatható Michael Romeo szólóalbuma

War Of The Worlds / Pt. 1 címmel pénteken, a Music Theories Recordings és a Mascot Label Group közös kiadásában jelent meg Michael Romeo új szólóalbuma. A Symphony X gitárosának munkája alább végighallgatható.

0601mikeromeo

Tízdalos szólóalbummal jelentkezett pénteken Michael Romeo, aki meglehetősen változatos, kísérletezős megközelítést ígért a War Of The Worlds / Pt. 1-tól. A lemezen állítólag a tekerős, tipikusabb kompozíciók mellett olyan filmzeneszerzők előtt is fejet hajt majd a gitáros, mint John Williams vagy Bernard Hermann, de EDM-es, dubstepes hatásoknak is teret enged egyes dalokban. „Mindent, amit szeretek a zenében, berakok egy turmixgépbe. Lehet, hogy ha valaki meghallgatja, azt kérdezi majd: mi jár ennek a fickónak a fejében? De annyi a lényeg, hogy az ember kreatív legyen, és közben jól érezze magát", mondja Romeo.

A lemezen természetesen neves vendégek is felbukkannak: a ritmusszekciót a Black Label Society basszere, Michael egykori középiskolás haverja, John „JD" DeServio, illetve John Macaluso (TNT, Ark stb.) alkotja, az énekes dalokban pedig Rick Castellano hangját hallhatjuk. michaelromeo_cRomeo mintegy másfél év alatt rakta össze a lemezt, amelynek – mint címe is mutatja – előbb-utóbb folytatása is lesz. „A Part II nagyrésze már kész, csak kevés ének, pár szóló és itt-ott némi apróság hiányzik róla. Azt akarom, hogy az emberek emésszék először egy ideig az első részt, és utána jön majd a második. A két album kiegészíti egymást, de emellett kicsit el is térnek egymástól."

A dallista az alábbi lesz:

01. Introduction
02. Fear Of The Unknown
03. Black
04. Fucking Robotos
05. Djinn
06. Believe
07. Difference
08. War Machine
09. Oblivion
10. Constellations

Az album alább végighallgatható. (Mivel a Black dal a kiadói lejátszási listából valamiért kimaradt, azt külön raktuk alá.)

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 lambertkoma 2018-07-30 07:21
Az énekes egy igazi kincs!Ez a bemutatkozása, de elképesztő teljesítményt nyújt!Akárcsak a ritmusszekció, illetve a cukrászdák réme!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.