Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Venerate Me: King Diamonddal közös dal a Hammerfall új albumáról

Február 25-én jelenik meg a Hammerfall új nagylemeze, a Hammer Of Dawn. A zenekar most a King Diamond vendégszereplésével rögzített Venerate Me dalt mutatta be az albumról.

1202hf

A Napalmnál érkezik február végén a svéd Hammerfall tizenkettedik stúdióalbuma. A zenekar Fredrik Nordström producerrel készítette el a lemezt, az énekfelvételeket Jacob Hansen irányította. „Az már egyszer biztos, hogy küzdelmes munka volt, de a végén egy masszív, életteli és pozitív hangulatú új albumot készítettünk – mondja Joacim Cans énekes. – Mindenki a lehető legjobbat nyújtotta, és a Hammerfall történelmének újabb mérföldkövét tettük le az asztalra." „Sok ideig dolgoztunk ezeken a dalokon, elsősorban a koronavírus miatt, de azért is, mert nagyon korán kezdtük a munkát – így Oscar Dronjak gitáros. – Emellett igencsak kézzelfogható az energiaszint, ami a járvány alatt mindenki által elviselni kényszerült, extrém kényszerszünetnek tudható be. A lemez bizonyos értelemben a járvány szülötte, de sokkal fontosabb, hogy annak kinyilatkoztatása is: a kreativitásunk egyik csúcsidejét éljük épp. Sosem szólt jobban a Hammerfall, mint most."

hammerfall_cA dallista az alábbi:

01. Brotherhood
02. Hammer Of Dawn
03. No Son Of Odin
04. Venerate Me
05. Reveries
06. Too Old To Die Young
07. Not Today
08. Live Free Or Die
09. State Of The W.I.L.D.
10. No Mercy

A címadó dal már ismert, most a Venerate Me is meghallgatható, benne King Diamond vendégeskedésével. A Hammerfall – a jelenlegi menetrend szerint még… – április 26-án Budapesten, a Papp László Sportarénában koncertezik a Helloween társaságában. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.