Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vendégek hadseregével ünnepel az Omen

Nagyszabású lemezbemutatót rendez karácsonykor a budapesti Club 202-ben az Omen. A koncerten a zenekar mellett számos neves vendég is felbukkan majd. A jegyek elővételben 2000, a helyszínen 2500 forintba kerülnek.

December 26-án, a Club 202-ben tartja lemezbemutató koncertjét az Omen, akik idén parádés visszatérést produkáltak a Nomen Est Omen lemezzel, és a napokban több, régóta nem kapható klasszikus albumuk újrakiadása is a boltokba került.

A december 26-ai koncerten csendül majd fel először élőben a Daczi Zsolt emlékére írt Jó utat barátom című dal, amelyben a csapat több énekes barátja is felbukkan. Ott lesz Rudán Joe, Kalapács József, Katona Főnök, Gubás Tibor és Molics Zsolt is, akik egy Omen dalt is énekelnek majd a közös fellépésen kívül. A banda bízik benne, hogy a szívrohama után lábadozó Deák Bill Gyula is tiszteletét tudja tenni a koncerten, de ez értelemszerűen még nem biztos.

Az Omen nyáron rendhagyó módon az egész Nomen Est Omen anyagot megklipesítette, a végeredmény alább megtekinthető. Nagyfi Lacival készített aktuális interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Joel Simoni 2012-12-19 09:05
Nem sok jelentősége van, de nem a Red Heart fog nyitni, ha nem a Milf Magnet. Az Omen fb oldalán legalább is ez szerepel.

Kíváncsi leszek a Milf Magnet szereplésére, nagyon jó névválasztás egyébként, de ilyen névvel minimum úgy kéne a tagoknak kinéznie, mint a Steel Panther-es arcoknak...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.