Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végre elkészülhet minden idők egyik legjobb rockkönyvének filmváltozata

Sajtóinformációk szerint Jeff Tremaine, a Jackass Presents: Bad Grandpa film rendezőjével készülhet el a Mötley Crüe-ről szóló, oly rég várt mozifilm, a The Dirt. A kép lassan összeáll, a forgatás jövőre indulhat.

Tremaine saját bevallása szerint az első Jackass mozi 2001-es elkészülte óta érdeklődne a magyarul is megjelent The Dirt könyv megfilmesítése iránt, és úgy tűnik, most összejön neki a nagy álma: noha több nagynevű rendezőt is rebesgettek az elmúlt években a projekt kapcsán – köztük Rob Zombie-t is, aki cáfolta a híreszteléseket –, végül a jelek szerint ő kapta meg a lehetőséget. Az első forgatókönyvet Rich Wilkes írta, de jelenleg a Californication sorozatból ismert Tom Kapinos végzi rajta az utolsó simításokat, a produkcióért pedig az LBI Entertainment felel majd a 10th Street Entertainmenttel karöltve. „Azt kell mondanom, hogy a forgatókönyv fantasztikus, szóval tényleg remélem, hogy elkészül a film, mert óriási lenne”, mondta korábban a könyv szerzője, Neil Strauss a vállalkozásról. „Szerintem csak attól fél mindenki, hogy felső korhatáros besorolást kap majd, és emiatt nem tudnak belőle elég pénzt kiszedni.”

Egyelőre nem tudni, kik játszanák a banda tagjait a filmben, de Wilkes elképzelései szerint Jared Leto lenne Vince Neil, Sam Rockwell domboríthatna Mick Marsként, és Ashton Kutcher vagy Russell Brand formálná meg Tommy Lee-t. Emellett feltűnne még a vásznon Brad Pitt mint David Lee Roth, Jack Black vagy Philip Seymour Hoffman Ozzy Osbourne-ként, a csapat első menedzserét, Alan Kaufmant pedig Robert Patrick (a T-1000-es modell) vagy Justin Timberlake alakíthatná. Ezek persze csak vágyálmok, ugyanakkor mint tudjuk, Hollywoodban bármi és bárminek az ellenkezője összejöhet.

A The Dirt első kiadása 2001 tavaszán jelent meg Amerikában, és azonnal döbbenetes sikert aratott, máig a legnagyobb példányszámban elkelt rockzenei témájú könyvek közé tartozik. Megfilmesítése először 2006-ban merült fel, akkor azonban nem lett belőle semmi, Nikki Sixx szerint a partnernek választott MTV Films nem megfelelő hozzáállása miatt.

A forgatás a jelenlegi állás szerint 2014 elején indulhat.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 Menthol 2013-11-03 04:36
Nagyon erdekes lesz:drogok,bas zas es szinjatek. Ez minden,amirol szolt valaha a rocksztarsag. Ma mar nem szol semmirol,mert szepen a metal eltunt a mainstreambol,m int a Music Television felirat az MTV logoja alol.
Idézet
 
 
+2 #1 pumpika666 2013-11-03 01:18
ez nyami cucc lenne, ha elkészülne. csak el ne baxxxák
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.