Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vége az Ex Deo történetének

0303exdeoBizonytalan időre befejezte római kori kosztümös death metal projektjét, az Ex Deót a kanadai Kataklysm frontembere, Maurizio Iacono. Jelenleg úgy tűnik, hogy a döntés végleges.

Iacono közleményében nem részletezi különösebben a döntés hátterét, és ugyan nem mondja ki, hogy soha többé nem lesz folytatás, úgy fogalmaz: jó esély van rá, hogy az eddig megjelent két lemeznek, a Romulusnak és a Caligvlának nem készül utódja. Az Ex Deo facebookos oldala életben marad, rendszeresen raknak majd ki posztokat. A döntés azért is meglepő, mert Iacono még a tavaly év végén kiadott úk Kataklysm lemez, a Waiting For The End To Come kapcsán is úgy nyilatkozott, hogy a két banda nem zavarja egymást.

Az Ex Deo második és eszerint utolsó albuma, az említett Caligvla 2012 augusztusában jelent meg az osztrák Napalm Recordsnál.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 BlackBarbar 2014-03-04 18:02
Akinek tetszik az Ex.Deo annak szivesen ajanlom az Olaszorszagi ADE bandat,hasonlo az Ex.Deo-hoz de sokkal brutalisaban szol!
Idézet
 
 
+2 #1 carrast 2014-03-03 13:09
Ezt valahol nem értem, oké a Kataklysm is nagy zene, de az Ex deo nagyságrendekke l komolyabb volt tematikában és sztm zeneileg is. pláne, hogy hasonló zenekar nem nagyon volt.... ha választanom kéne e között a két zenekar között én tuti Ex Deo -t választanám. Kár érte... még szerencse, hogy láttam őket élőben!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.