Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Van Halen: nézd meg a She's The Woman klipet!

Elkészült az új Van Halen lemez második klipje, méghozzá a She’s The Woman dalra, az anyag egyik legrégebbi szerzeményére, amely már a zenekar első komoly, még Gene Simmons által producerelt demóján is szerepelt.

A She’s The Woman első felvétele 1976-ból származik, vagyis igazi muzeális relikvia, és csak a Van Halen tagjai a megmondhatói annak, miért nem került fel annak idején valamelyik korai albumra – sem stílusában, sem színvonalában nem lógott volna ki azokról. Persze jobb később, mint soha… És ha már a februárban kiadott A Different Kind Of Truth-on végre hivatalosan is napvilágot látott a dal, a csapat most úgy döntött, jól meg is klipesítik. Maga a videó elég low-budget, de már az első klip Tattoo is az volt, így aligha lepődik meg bárki is a szerény látványvilágon…

A Van Halen ezekben a napokban is nagy sikerrel járja az Egyesült Államokat a Kool & The Gang előzenekaroskodása mellett, az album pedig a világ minden táján nagy siker: összesen tizenkét országban került be az eladási listák Top 10-es helyezettjei közé.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Lez 2012-04-16 15:11
Jó kis dal:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.