Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Utolsó lemezének megjelenésére készül a Budapesten is fellépő Godsmack

Hamarosan Budapesten is fellép a Godsmack, akik most közzétették jövőre várható új albumuk első kislemezdalát. Sully Erna énekes ugyanakkor a banda utolsó nagylemezének ígéri a Lighting Up The Sky-t.

0929godsmack

Legutóbb 2018-ban adott ki új nagylemezt a Godsmack, és 2023 első hónapjaiban végre megjelenik a When Legends Rise folytatása. Az album címe a tervek szerint Lighting Up The Sky lesz, és most közzétették róla a Surrender dalt. Sully Erna szerint ugyanakkor a február környéki megjelenés egyben az utolsó is lesz. „Sosem nyilatkoztam olyanokat, hogy ez a legjobb lemezünk, bárki kikeresheti akármelyik interjúmat – mondta a frontember a minnesotai 93X rádiónak. – Mindig szerettem az albumainkat, mindig tudtam, hogy vannak rajtuk jó dalok, és reménykedtem is a sikerükben, de sosem tartoztam azok közé, akik bemondták, hogy baszki, ez az eddigi legjobb munkánk. Most viszont azt mondom: baszki, ez az eddigi legjobb munkánk! És azért teszem ezt, mert ez egy érzelmes pillanat, ugyanis ez az utolsó albumunk. Rengeteg energiát és érzést tettünk bele.”

Sully ugyanakkor hangsúlyozza: a Godsmack ettől még természetesen nem áll le. „Mindössze azt mondom, hogy elképzelhető: ez az utolsó lemez, amit elkészítettünk, mert rengeteget dolgoztunk az elmúlt három évtizedben. Szeretnénk kiélvezni az életünket, a családjainkkal lenni az otthonunkban, mindazt, amink megvan, de az évek során feláldoztuk. Szóval szerintem egyfajta egyensúly, arany középút lenne, ha folytatnánk a koncertezést amolyan greatest hits műsorral. Nem tudom, mi következik a lemez után, de jelenleg nem tűnik úgy, hogy sok értelme lenne továbbra is zenét írnunk. Jó értelemben, pozitív módon érezzük kereknek a történetet: igazságot szolgáltattunk magunknak, a rajongóknak, és mindig ott is leszünk nekik, hiszen a koncertezés nem áll le. De ha nem döntünk ezzel ellentétesen, szerintem nem érkezik új zene tőlünk már ezután.”

A Godsmack október 23-án Budapesten koncertezik, részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 valarmorgulisz 2022-10-04 11:22
Nem úgy értettem, hogy ugyanannyit érdemeltek volna, hanem ott, ahol tartanak és amire predesztináltak , még mind a kettő egyel magasabb szintet érdemelne szerintem.
Idézet
 
 
#2 Draveczki-Ury Ádám 2022-09-30 09:47
Idézet - valarmorgulisz:
Sokkal többet érdemelt volna ez a banda. Csak úgy mint az Armored Saints. A párhuzam az érett gondolkodásban is tetten érhető a jó dalok mellett. Riszpekt!

Csak Amerikában eladtak vagy 10 millió lemezt, arénákban játszanak ma is, az Armored Saint meg egy senki által nem ismert kultbanda. :)
Idézet
 
 
#1 valarmorgulisz 2022-09-30 09:20
Sokkal többet érdemelt volna ez a banda. Csak úgy mint az Armored Saints. A párhuzam az érett gondolkodásban is tetten érhető a jó dalok mellett. Riszpekt!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.