Shock!

május 09.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újjáéledt a Disturbed

0505disturbedbBefejeződött a Disturbed több mint négyéves kihagyása: a chicagói zenekar hivatalos weboldalán egy visszaszámláló óra indult be, amely a mai nap folyamán jár majd le. Egyelőre nem tudni, mire készülnek David Draimanék, de bizonyos pletykák már az utóbbi hetekben is érkeztek felőlük.

Magyar idő szerint ma kora délután jár le az a visszaszámláló óra, amelyet a Disturbed indított be honlapján, és egyben egy képet is közzétettek mellé, amint kabalájuk, a rendszerint csak The Guyként emlegetett csuklyás figura éppen egy mély álomból ébred fel. Mindez persze nem előzmény nélkül történt, hiszen az utóbbi hetekben már több pletyka is elterjedt az amerikai rocksajtóban a zenekar visszatéréséről: ezek szerint állítólag Kevin Churko producer Las Vegas-i stúdiójában, a The Hideoutban megkezdődtek az új nagylemez munkálatai.

A 21. század egyik legsikeresebb rock/metal-formációjának számító Disturbed utoljára 2010-ben jelentetett meg teljesen friss dalokat az Asylum nagylemezen, azóta csak egy ritkaságokkal, kiadatlan témákkal teli gyűjteményes album jött ki tőlük The Lost Children címmel. Draiman 2013-ban az említett Device formációval hozott ki egy elég sikeres lemezt, Dan Donegan gitáros és Mike Wengren dobos egy Fight Or Flight nevű projektben zenélt, John Moyer basszer pedig az Adrenaline Mobban, illetve az Art Of Anarchyben fordult meg.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.