Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újból James LoMenzo a Megadeth állandó basszusgitárosa

Hivatalosan is ismét James LoMenzo a Megadeth új basszusgitárosa. A csapat még idén érkező új nagylemezére ugyanakkor Steve DiGiorgio játszotta fel a basszustémákat.

0601lomenzo

Az elmúlt időszak koncertjein a csapatban kisegítő James LoMenzo lett a Megadeth állandó basszusgitárosa. LoMenzo annak idején a White Lionban vált ismertté, de később játszott többek között a Pride & Gloryban és a Black Label Societyben is. Emellett a Megadethben is zenélt 2006 és 2010 között, és David Ellefson visszatérése miatt kellett távoznia a fedélzetről – ironikus módon most épp utóbbit váltotta a bandában. „James turnébasszerként csatlakozott hozzánk ismét, és annyira jó volt vele együtt játszani, hogy arra gondoltunk: állandósítsuk az együttműködést" – mondja Dave Mustaine. „Jó érzés ismét hazatérni" – mondja LoMenzo is.

A Megadeth új albuma, a The Sick, The Dead And The Dying július 8-án jelenik meg, ezen azonban Steve DiGiorgio játéka lesz hallható, Mustaine vele játszatta fel ismét Ellefson sávjait, miután a basszer kikerült a bandából. „Döntenünk kellett, és kissé visszavetett bennünket a dolog idő tekintetében, mert mindent újra kellett kalibrálnunk, hogy találjunk valakit, aki feljátssza a basszust – indokolta a döntést Dave. – Aztán ráleltünk a megfelelő emberre, aki tökéletesen passzolt a feladathoz, ameddig eldöntöttem, mit tegyünk... Tudod, ki volt az? Steve DiGiorgio. Most mondom ezt el először. És jó döntésnek bizonyult. Nem is gondolkodtam akkoriban senki másban.

Az album két feldolgozást is rejt majd: a Dead Kennedys Police Truckját, illetve Sammy Hagar This Planet's On Fire-jét.

 

Hozzászólások 

 
#2 hetfield 2022-06-01 20:09
Ha hagyták DiGiorgio soundját akkor ez király album lesz.
Idézet
 
 
#1 kornel 2022-06-01 09:34
Milyen jó,hogy így örülnek egymásnak.Anno is így volt,aztán Dave mégis visszatért.Remélhetőleg James-en nem tör ki a kapuzárási pánik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.