Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újabb dal Nergal country-projektjétől: „Nem vidám ez a zene, de felszabadító”

0115meandthatmanMárcius 24-én érkezik a Me And That Man nevű country/blues/folk-projekt első albuma, a Songs Of Love And Death. A duó egyik tagja Adam Darski, azaz Nergal, a Behemoth agya, és most bemutattak egy újabb dalt is a lemezről.

Egy angol-lengyel muzsikussal, John Porter gitárossal készítette el különleges projektalbumát Nergal, amely a Cooking Vinylnél jelenik meg március végén. A zeneileg és szövegileg egyaránt sötét, ám black/death metalos irányultság helyett countrys, bluesos, folkos mezsgyén haladó duó albumát a nyilvánvalóan érdeklődő Behemoth-fanok mellett olyanoknak ajánlják, akik kedvelik Nick Cave, a Danzig, Leonard Cohen. Johnny Cash vagy a Wovenhand munkásságát.

„A Me And That Mannel egyszerű történeteket mesélek el egyszerű módon", mondja Darski. „Nincs tele minden metaforákkal, rejtett jelentésekkel: olyan természetes, organikus és lemeztelenített az egész, amennyire csak lehet. Maguk a dalok is nagyon természetesen álltak össze: az egyik bluesos lett, a másik balladásabb, de együtt mind jelentőségteljesek. Szükségem volt erre a zenekarra, hogy megtartsam az egyensúlyt, mert az anyazenekarom potenciálja határtalannak tűnik, egyre nagyobb és nagyobb, előrehaladottabb, kiműveltebb, sötétebb és feketébb lesz. De a Me And That Man az ellenkező végletet képviseli művészi szempontból. És ahogy a legjobb művészeti alkotásokra igaz, amennyiben ott rejlik benned, ki kell adnod magadból, mert különben mérgező és veszélyes lesz rád. Én így birkózom meg a sötét érzelmeimmel és az árnyaimmal. Nem vidám ez a zene, de felszabadító."

meandthatman_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. My Church Is Black
02. Nightride
03. On The Road
04. Cross My Heart And Hope To Die
05. Better The Devil I Know
06. Of Sirens, Vampires and Lovers
07. Magdalene
08. Love & Death
09. One Day
10. Shaman Blues
11. Voodoo Queen
12. Get Outta This Place
13. Ain't Much Loving

A Me And That Man egyelőre side-projektként fut, de akármi kisülhet belőle hosszabb távon, a duó egyelőre nem akar megtervezni semmit. Néhány koncertet mindenesetre máris beterveztek mind Európában, mind Észak-Amerikában. A már ismert My Church Is Black után most az Ain't Much Loving dalt is meg lehet hallgatni.

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 MetalFarok 2017-02-15 17:28
Ez másodjára sem érintett meg. Szerintem én ezt kihagyom...
Idézet
 
 
-4 #3 Tulus 2017-02-15 16:20
Kántri? Egy kalap szar.
Idézet
 
 
+1 #2 deniro2 2017-02-15 09:57
Az ének helyenként kimondottan kínos lett. Az a fajta, amit a lemezre még nagyjából elfogadható szintre húzogatnak,de élőben már inkább fájdalmas, mint szórakoztató.
Idézet
 
 
+1 #1 Sátánista véráldozat 2017-02-15 09:41
Nagyon átszellemülten figyeli a derékszögbe lebegő úr a night vision módba világító kutyát.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.