Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újabb Big Dumb Face-szel üti el az időt Wes Borland

Még mindig semmit sem tudni a Limp Bizkit évek óta ígérgetett új albumáról, a Stampede Of The Disco Elephantsről, ám aki nem bírja ki, addig is Wes Borland friss Big Dumb Face-lemezével vigasztalódhat. Az anyagról egy szám már meg is hallgatható.

1014wes

bigdumbface_cOktóber 31-én, az Edison Sound kiadónál jelenik meg a Big Dumb Face új albuma, amely a hangzatos Where Is Duke Lion? He’s Dead... címet viseli. Wes Borland, a Limp Bizkit gitárosa ezen a néven eddig egy lemezt adott ki, méghozzá pont a Bizkit népszerűségének zenitjén, 2001-ben – igaz, a Duke Lion Fights The Terror!! elmeháborodott kísérleti zenéje akkoriban sem igazán találkozott a tömegek ízlésvilágával. Borland ismét testvére, Scott segítségével rakta össze az albumot, amelynek dalaiban a diszkós elemektől a funkon át egészen a grindcore-ig mindenféle zenei hatás felvonul, és az első single, a He Rides The Skies máris meghallgatható róla. Borland legutóbbi megnyilvánulása egyébként egy Crystal Machete című szólóalbum volt tavaly.

A Limp Bizkit évek óta készülő új albumáról, a Stampede Of The Disco Elephantsről továbbra sem tudni semmit: Wes szerint Fred Durst még mindig nem igazán elégedett azzal, ami eddig elkészült belőle, így tovább csiszolja az anyagot…

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Laslo 2017-10-14 16:48
A szám végén utalás a Limp Bizkit Pollutionjának végére. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.