Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újabb álomturnénak örülhetnek az amerikaiak

Noha az utóbbi években már nekünk sem nagyon van okunk panaszra, most egy kicsit ismét csorgathatjuk a nyálunkat egy amerikai turné összeállítása láttán: a Hell On Earth fedőnevű csomagban társult headlinerként a Slayer és Rob Zombie indul neki az Egyesült Államoknak a nyáron, előzenekarként az Exodusszal.

A Slayer és Rob Zombie utoljára az 1999-es Ozzfesten játszottak együtt, de a baráti viszony azóta is megmaradt, Kerry King például vendégszerepelt a 2001-es Zombie album, a The Sinister Urge egyik dalában is. A két főattrakció váltott sorrendben zárja majd a koncerteket. Az már bizonyos, hogy a Slayer nem készül speciális műsorral a turnéra, hanem nagyjából arányosan válogatnak majd az elmúlt csaknem három évtized dalaiból, Rob Zombie pedig természetesen teljes színpadi kelléktárát felvonultatja a bulikon. Előzenekarként az Exodus játszik majd a headlinerek előtt.

Remélhetőleg ekkorra már felépül betegségéből a Slayer gitárosa, Jeff Hanneman is, akit jelenleg egyébként pont az Exodus főnök Gary Holt helyettesít az éppen zajló European Carnage turnén. A Slayer és a Megadeth közös körútja április 8-án éri el Budapestet, de akkor már biztosan nem Holt gitározik majd a bandában, hiszen az Exodusnak éppen Dél-Amerikában van jelenése. A Slayer a július 13-17. közötti tokaji Hegyalja fesztiválon is ott lesz.

A Slayer / Rob Zombie / Exodus túra július 20-án veszi kezdetét a pennsylvaniai Readingben, és augusztus 6-án zárul Seattle-ben.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.