Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új zenekart alapított a Gamma Ray két tagja

1116henjoNem tudni, hogy a Helloween Pumpkins United turnéja miatt vagy sem, de tény: új zenekart alapított a Gamma Ray két tagja, Henjo Richter gitáros és Michael Ehré dobos. A formáció neve Unity, és jövőre máris megjelenik tőlük az első album.

Mint hétfő óta tudjuk, jövő ősztől indul a Helloween Pumpkins United turnéja, amelyen Michael Kiske és Kai Hansen is ott lesz, így a Gamma Ray környékén bizonyosan csend várható most egy jó ideig, hiszen a körút 2018 végéig biztosan eltart. Nem tudni, ezzel összefüggésben vagy sem, de a banda két tagja, a gitáros Henjo Richter és a dobos Michael Ehré új csapatot alapított Unity néven, és máris leszerződtek vele a Steamhammer/SPV-hez. A csapat további tagjai Gianba Manenti énekes, Stef E gitáros, Jogi Sweers basszer és Sascha Onnen billentyűs, akik korábban mind együtt zenéltek Ehrével a Love.Might.Killben. Első albumuk 2017-ben jelenik meg ebben a leosztásban.

„A számtalan koncerten és próbán felfedeztük, hogy Michaellel nagyon egy hullámhosszon vagyunk úgy emberileg, mint zeneileg", mondja Richter. „Így aztán adta magát az ötlet, hogy a kreatív énünk azon részét, amely a Gamma Ray dolgain túlhalad, más zenekarban is kamatoztassuk. A Unity felállása tökéletes is ehhez."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.